Malta Vloženo 27. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2016 ... no a hlavně ... od loňského června už asi dotyčný asi něco koupil 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaudybzm Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 co se tyce zimy,motor jsem mel zahraty za par minut.spotreba trochu horsi ale ten motor je nesmrtelny ja mam mpi 50kw typ AQW..mimochodem mam jednu na prodej za moc dobry peniz..jako delnik paradni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurec Vloženo 3. Březen 2017 Sdílet Vloženo 3. Březen 2017 Souhlas , je to dobry delnik a bez zadnych kur***ek. Jedine co sem tam odejde je tesneni pod hlavou (ja ji mel dokonce prasklou tu hlavu) ale oprava za par kacek oproti konkurenci. Pak mi jiz 2x odesla lambda sonda. Takze bohuzel.... Ale na to , ze najezdim cca 20tisic km za rok tak spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda-k Vloženo 24. Březen 2017 Sdílet Vloženo 24. Březen 2017 Jen pro zajímavost, v práci jsem před rokem dostal "nový" služebák místo feldy vanplus shnilé na prach a to fabii I 1,4 TDI 55 kW, rok 2005. Dovoz z D. Auto mělo v době koupě natočeno 230 tkm a podle natočených motohodin serva by to mohlo i sedět. Cena byla 63 tkč a hned po koupi jsem do něj cca 20 tkč zainvestoval. Na auto šly nový rozvody, oleje, filtry, zadní tlumiče, zadní silentbloky ramen přední nápravy a poloosy (vibrace při tahu). Pak jsem měnil pp ložisko. Po těchto opravách auto jezdí bez problémů, za rok jsem najel 30tkm a vypočítaná spotřeba podle najetých km a natankovaných litrů za tu dobu je 5,5 l/100km. Je třeba říct, že se s autem jezdí dost svižně, protože skoro pořád spěchám a je tam velký procento krátkých tras, ale skoro žádná dálnice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KEPP Vloženo 9. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2017 Zdravím všechny. Po dvou letech u jiné značky se chci vrátit ke Škodě. Mám na ni do 100tis a tak přemýšlím o fabii I z posledních let. Určitě benzín, jsem benzínový. S 2.0 mpi mám zkušenost z octavky, krásný motor, ale nepřenesl jsem přes srdce spotřebu oleje. Do fabie bych si představoval 59kW verzi, ale zkušeností jsem tu moc nenašel. Toto vlákno jsem pročetl asi z poloviny. Jak jste s ním spokojení? Dle křivek od Diamanta by měl být živější než 55kW mpi, ale ne tak točivý jako 74kW. Poradíte? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanT Vloženo 16. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2017 59kW verze je skoro stejná jak 55kW, jen trochu silnější. MPI bylo max 50kW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 26. Září 2017 Sdílet Vloženo 26. Září 2017 Co je lepší motorizace u F1 face? 1.2 htp 47kw nebo 1.4? Potřebujeme druhý povoz do města a blízkého okolí. Jezdil jsem s HTP 47 i 51kw a na normální klidné ježdění oproti 1.9tdi to byla štika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 26. Září 2017 Sdílet Vloženo 26. Září 2017 1,2 htp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. Září 2017 Sdílet Vloženo 26. Září 2017 Osobně bych šel do čtrnáctky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 26. Září 2017 Sdílet Vloženo 26. Září 2017 Já jsem spíše pro HTP, to mám ozkoušené:) Hlavně méně válců, větší divočina:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Září 2017 Sdílet Vloženo 26. Září 2017 Tak proč se ptáš? V tomto se stejně nikdo neshodne. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. Září 2017 Sdílet Vloženo 26. Září 2017 Pawouk to vystihl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 26. Září 2017 Sdílet Vloženo 26. Září 2017 Tak nešlo mi spíš o to co kdo prosazuje, ale jestli třeba někdo napíše, 1.4 je větší lenora jak HTP atp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 26. Září 2017 Sdílet Vloženo 26. Září 2017 přesně jsi to napsal, je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. Září 2017 Sdílet Vloženo 26. Září 2017 Co čekáš?Hromada lidí říká,že HTP je ve městě svižnější,ale za městem už je na tom líp 16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 26. Září 2017 Sdílet Vloženo 26. Září 2017 Já jel jen 1.4 jednou kdysi, 74kw a moc to teda nejelo, až ve vyšších otáčkách. Hlavně převážně nejvíc na prodej jsou ty 1.4 a i nafty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 26. Září 2017 Sdílet Vloženo 26. Září 2017 (editace) Mě připadá, že i tsi 63kw za městem nejede:) Teda aspoň když jsem ten motor měl Editováno: 26. Září 2017, autor: Losky83 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. Září 2017 Sdílet Vloženo 26. Září 2017 Já mám 55kw ,měl jsem i 74kw Do 4000ot/min to jede stejně,74kw poznáš až za těmahle otáčkama Jinak tady je to moje zrychlení Nepříjde mi,že by to teda nejelo.A to to mělo 300tkm na hrbě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Září 2017 Sdílet Vloženo 26. Září 2017 před 17 minutami, Losky83 napsal: Mě připadá, že i tsi 63kw za městem nejede:) Teda aspoň když jsem ten motor měl To nejede, když to má jen 63 kW. S 1.4 16V 74 kW se ve městě moc dobře nejezdilo, navíc docela žrala. Podívej se spíš po variantě 55 nebo 59 kW. Ale na ježdění kolem komína bude stačit i HTP. Tady se opravdu nic nedovíš, každý tady bude prosazovat svůj názor. Na to platí jediná rada - to auto si vyzkoušej sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 26. Září 2017 Sdílet Vloženo 26. Září 2017 Ok, mrknu po těch HTP, to víme, jak jede:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 26. Září 2017 Sdílet Vloženo 26. Září 2017 jen si u toho HTP před koupí nech někde změřit tlaky - spousta lidí se ho zbavuje přesně v okamžiku, kdy se začínají projevovat jeho neduhy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 27. Září 2017 Sdílet Vloženo 27. Září 2017 Jak se to případně projevuje? Dnes se jedu na jednu podívat. Chce za ní 50tis. Nedělám si iluze, ale zase je to za pár korun druhé záložní auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 27. Září 2017 Sdílet Vloženo 27. Září 2017 nepravidelný chod, ale to už je ta závada dost rozjetá. Bez odborné kontroly HTP nekupuj, případně si nech doložit, že už je po opravě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 27. Září 2017 Sdílet Vloženo 27. Září 2017 Jako za ty prachy to až tak neřeším. Klidně i GO hlavy nechám udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 27. Září 2017 Sdílet Vloženo 27. Září 2017 no nevím, podrobnosti neznám, ale mě ta cena nějak extra fajnová nepřijde. Olítaná, leč slušná fabka se dá pořídit kolem 30 tis. Za 50 bych už od toho čekal nějakou elementární úroveň a ne že budu generálkovat motor a měnit katalyzátor... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.