Říjen 13, 200717 r dufam ze nieco pozhanas napis mi potom na icq 287 266 357 Upraveno Říjen 13, 200717 r od Reso
Říjen 15, 200717 r Gramatické okienko: problém je mužského rodu preto nepíšeme na konci U ale V Čo ťa stál ten nárazník ked si tam nemal výztuhu a od koho si to kúpil???? Chlapci mam jeden velky problem ak to mozem nazvat problemom tak mi prosim pomozte kupil som RS naraznik vsetko bez problemou ale chybaju mi driaky na nom na dve srubky co teraz mam to vymenit zo sttraeho narazniku alebo sa to da kupit? Profor pouzil som tvoje foto tak prepac dakujem
Říjen 15, 200717 r Vany isiel som do predajne skoda a pytal som sa na odpad a zaviedol ma do klampiarskej dielni a tam je toho habadej Je pravda ze prednych naraznikou tam bolo cca 2 ale zadnych na tony a naraznik mi dali zadara a inac viem cislo tej vystuhy ale etku nemam a v etose nic mi nenapise o tom vyrobku tak skuste niekto 6Y0 807 242 Upraveno Srpen 28, 200817 r od Reso
Leden 27, 200817 r Sa musim zastat Profora. Slang, skratky, sranda mi nevadia ale okate nedodrziavanie gramatiky mi tiez vadi. Myslilm si, ze rozumny clovek sa na to nebude urazat ale si z toho zoberie ponaucenie, popripade podakuje...
Březen 13, 200817 r čau lidi, namontoval jsem si na fabii faceliftový nárazník ale mezi nárazníkem a blatníkem mi vznikla spára větší než byla před tím. Je na to nějaký fígl jak to stáhnout k sobě? dík
Březen 13, 200817 r Lidi kdo mi poradí kde sehnat piny a svorkovnice(protikus) konektoru, který je na obrázku. Jedná se o Fabii 05-06 přední mlhovky nejlépe nějaký vrakáč nebo někdo kdo to má doma a bude ochoten to poslat poštou. díky
Březen 31, 200817 r Ahoj,, neprodává se nějaká lišta, která by se umístila na mřížky nárazníků a prodlužovala ho směrem k vozovce?? Jedná so o MR2002 Upraveno Březen 31, 200817 r od Standis
Duben 16, 200817 r Zdravim, muzete mi nekdo napsat k cemu jsou "packy" na předním narazniku RS ? v tmave barve nejsou videt ale ja mam bilou barvu a trochu to kazi vzhled. Jde mi o ucelnost, k cemu to vlastne je ?
Květen 22, 200817 r McEver4: k čemu to je fakt netuším, už sem o tom taky přemýšlel.. napadla mě pevnost nárazníku.. nebo spíš jen ochrana nárazníku - nejnižší místo.. já už si tím párkrát škrtnul - hlavně v zimě..
Červen 19, 200817 r přední a zadní RS nárazník je z PLASTU???? jo když zž jsem tak smělej co chybí tomuto nárazníku aby byl RS??? je to podle výrobců origo RS zadní nárazník, a ten jsem si představoval trochu jinak. Musí se k tomu ještě dát RS převlek že mám pravdu????
Červen 19, 200817 r Je to vlastně origo nárazník s vyřezem, nachystán na RS převlek bych tak tipl. Aby to byl "RS" tak tomu ještě dost chybí
Červen 19, 200817 r tady je foto,je to od bejvalé lišty dolu... to je právě ten RS převlek říkám to správně???
Červen 19, 200817 r to je právě ten RS převlek říkám to správně??? je to překryt ze sport paketu,který se dával již v továrně na RSko
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.