mawerick1 Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Ahoj lidi.Mám problém: mam Octavii I 1.9 SDi model 2000 a sem tam se mi rozbliká kontrolka žhavení.Z ničeho nic začne blikat a nepřestane to,dokavaď se nevypne zapalování.Do tý doby pořád bliká.Na diagnostice neni žádná chybová hláška a motor vrčí spojeně.Nevíte někdo,čím by to mohlo být?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 podivej se na brzd.svetla.............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Přesně tak značí to že brzdovky nesvítí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mawerick1 Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 podivej se na brzd.svetla.............. Nesvítí brzdová světla??To nemá logiku.Mě bliká žhavení motoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowman Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Mají pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Kontrolka zhaveni nema funkci jen jako ze se rozne a ukaze ze mas nazhaveno.je to univerzalni kontrolka i pro poruchy..Kluci maji pravdu cidlo brzdoveho pedalu,..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mawerick1 Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Tak to je výborný.Co nelogickýho na mě může ještě posvítit??Šel sem do auta a hned sem to zkusil.Spínač má čtyři dráty,spojil sem jenom dva a ono se to fakt rozblikalo.Našel sem i spínač na spojkovim pedálu.Ten má nějakou funkci?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart246 Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Kluci mají pravdu, měl jsem to samé, ale mě to řekl i VAG až pak jsem se šel podívat na ty světla. Ten spínač na spojce bude mít asi hlůavní fci ohledně tempomatu.Předpokládám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Tak to je výborný.Co nelogickýho na mě může ještě posvítit??Šel sem do auta a hned sem to zkusil.Spínač má čtyři dráty,spojil sem jenom dva a ono se to fakt rozblikalo.Našel sem i spínač na spojkovim pedálu.Ten má nějakou funkci?? Tak co kolem toho mudruješ ,když ti to tady všichni říkají. Tak svítí ti brzdová světla nebo ne? To jsi zatím neodpověděl. Pokud ne ,vyměníš brzdový spínač pod pedálem a máš klid. Na spojce je spínač opravdu pro tempomat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smolda Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 je to tak jak všichni říkají vyměň žárovky u brzdových světel a je po starostech je to napsáno i v příručce k vozu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Ale co žárovky. To je vadný spínač pod pedálem brzdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Přesně tak, je to spínač. Minulý týden jsem ho měnil a je pokoj. Občas se stalo, že nesvítila brzdová světla, občas zase svítila pořád a hlavně mi blbnul tempomat, nešel někdy zapnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jessy Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Mozna placnu, ale kdyz mi to delalo na diesel. felde, bylo to vadne rele zhaveni (pod kapotou u pojistky zhaveni) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 U Octy je to opravdu spínač pod pedálem . A dle mého mínění jezdit bez svítících brzdových světel je velké riziko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smolda Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 já měl opravdu prdlé obě žarovky když mi to blikalo a svítil mi jen vrchní na dveřích kde jsou asi ledky spínač by to mohl být také simuluje stejný stav jen by mne zajímalo co to udělá v případě zapojeného vozíku počítač si prostě hlídá odběr proudu při brždění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaCi Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Nemusí to být vždy spínač, já měl jen špatnou žárovku a blikala mi kontrolka žhavení. Vyměnil jsem žárovku a vše je zase v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaCi Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Ale co žárovky. To je vadný spínač pod pedálem brzdy. Mě se to včera stalo taky, vyměnil jsem prdlou žárovku a přestalo to blikat, takže ne vždy to musí být spínač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 jo je fakt.. ze to nemusí byt vždy spínač brzd... už se mi kolikrát stalo ,že brzdy svítily a spínač byl v piči.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beďule Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Zdravím, vím že se to tady mnohokrát řešilo, ale nenašel jsem radu přesně na můj problém. Dnes se mi za jízdy rozblikalo žhavení a po chvilce zhaslo. Když jsem z auta vystoupil, tak jsem si všil, že stále svítí brzdové světla - i po zamčení auta. Myslíte si, že je to brzdovým snímačem? Nevíte o někom v okolí Bruntálu, kdo by jej vyměnil a auto napíchl na VAG? Díky všem za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Zdravím, vím že se to tady mnohokrát řešilo, ale nenašel jsem radu přesně na můj problém. Dnes se mi za jízdy rozblikalo žhavení a po chvilce zhaslo. Když jsem z auta vystoupil, tak jsem si všil, že stále svítí brzdové světla - i po zamčení auta. Myslíte si, že je to brzdovým snímačem? Nevíte o někom v okolí Bruntálu, kdo by jej vyměnil a auto napíchl na VAG? Díky všem za pomoc. je to dost pravděpodobné, že je to ten spínač. odpoj od něj kontakty, když to zhasne, je to ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dasek82 Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Zdravím, vím že se to tady mnohokrát řešilo, ale nenašel jsem radu přesně na můj problém. Dnes se mi za jízdy rozblikalo žhavení a po chvilce zhaslo. Když jsem z auta vystoupil, tak jsem si všil, že stále svítí brzdové světla - i po zamčení auta. Myslíte si, že je to brzdovým snímačem? Nevíte o někom v okolí Bruntálu, kdo by jej vyměnil a auto napíchl na VAG? Díky všem za pomoc. blika to proto ze je ten spinac brzdovych svetel vadny...odpojenim to neprestane...specialita Tdicek ason neco ti rekne ze je to vadny...u fabii sviti epc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ra58 Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Cau lidi.zacla mi blikat za jizdy kotrolka zhaveni..nevite nekdo co s tim,,?Startuje to dobre..a po stertu normalne zhasne ..a le tak za 30 s zacne blikat...slysel jsem ze to ma neco spojlecnyho a brzdovejma svetlama..dik za rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 tak se mrkni jestli ti svítí brzd. světla pokud ne tak máš asi špatnej brzd. spínač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ra58 Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Cau to jsem zkousel ..svitej normalne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ra58 Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 ale napada me ze sem daval prasatko a odvzdusnoval ..nevij jestli to muze mit souvislost.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.