Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ahoj lidi.Mám problém: mam Octavii I 1.9 SDi model 2000 a sem tam se mi rozbliká kontrolka žhavení.Z ničeho nic začne blikat a nepřestane to,dokavaď se nevypne zapalování.Do tý doby pořád bliká.Na diagnostice neni žádná chybová hláška a motor vrčí spojeně.Nevíte někdo,čím by to mohlo být?? :help:

podivej se na brzd.svetla..............

Přesně tak značí to že brzdovky nesvítí

podivej se na brzd.svetla..............

Nesvítí brzdová světla??To nemá logiku.Mě bliká žhavení motoru...

Mají pravdu

Kontrolka zhaveni nema funkci jen jako ze se rozne a ukaze ze mas nazhaveno.je to univerzalni kontrolka i pro poruchy..Kluci maji pravdu cidlo brzdoveho pedalu,.....

Tak to je výborný.Co nelogickýho na mě může ještě posvítit??Šel sem do auta a hned sem to zkusil.Spínač má čtyři dráty,spojil sem jenom dva a ono se to fakt rozblikalo.Našel sem i spínač na spojkovim pedálu.Ten má nějakou funkci?? smile.gif

Kluci mají pravdu, měl jsem to samé, ale mě to řekl i VAG až pak jsem se šel podívat na ty světla. Ten spínač na spojce bude mít asi hlůavní fci ohledně tempomatu.Předpokládám

Tak to je výborný.Co nelogickýho na mě může ještě posvítit??Šel sem do auta a hned sem to zkusil.Spínač má čtyři dráty,spojil sem jenom dva a ono se to fakt rozblikalo.Našel sem i spínač na spojkovim pedálu.Ten má nějakou funkci?? smile.gif

Tak co kolem toho mudruješ ,když ti to tady všichni říkají. Tak svítí ti brzdová světla nebo ne? To jsi zatím neodpověděl. Pokud ne ,vyměníš brzdový spínač pod pedálem a máš klid. Na spojce je spínač opravdu pro tempomat.

je to tak jak všichni říkají vyměň žárovky u brzdových světel a je po starostech je to napsáno i v příručce k vozu

Ale co žárovky. To je vadný spínač pod pedálem brzdy.

Přesně tak, je to spínač. Minulý týden jsem ho měnil a je pokoj. Občas se stalo, že nesvítila brzdová světla, občas zase svítila pořád a hlavně mi blbnul tempomat, nešel někdy zapnout...

Mozna placnu, ale kdyz mi to delalo na diesel. felde, bylo to vadne rele zhaveni (pod kapotou u pojistky zhaveni)

U Octy je to opravdu spínač pod pedálem . A dle mého mínění jezdit bez svítících brzdových světel je velké riziko.

já měl opravdu prdlé obě žarovky když mi to blikalo a svítil mi jen vrchní na dveřích kde jsou asi ledky spínač by to mohl být také simuluje stejný stav jen by mne zajímalo co to udělá v případě zapojeného vozíku počítač si prostě hlídá odběr proudu při brždění

• 3 týdny později...

Nemusí to být vždy spínač, já měl jen špatnou žárovku a blikala mi kontrolka žhavení. Vyměnil jsem žárovku a vše je zase v pořádku.

Ale co žárovky. To je vadný spínač pod pedálem brzdy.

Mě se to včera stalo taky, vyměnil jsem prdlou žárovku a přestalo to blikat, takže ne vždy to musí být spínač.

jo je fakt.. ze to nemusí byt vždy spínač brzd... už se mi kolikrát stalo ,že brzdy svítily a spínač byl v piči..

• 4 týdny později...

Zdravím, vím že se to tady mnohokrát řešilo, ale nenašel jsem radu přesně na můj problém. Dnes se mi za jízdy rozblikalo žhavení a po chvilce zhaslo. Když jsem z auta vystoupil, tak jsem si všil, že stále svítí brzdové světla - i po zamčení auta. Myslíte si, že je to brzdovým snímačem? Nevíte o někom v okolí Bruntálu, kdo by jej vyměnil a auto napíchl na VAG? Díky všem za pomoc.

Zdravím, vím že se to tady mnohokrát řešilo, ale nenašel jsem radu přesně na můj problém. Dnes se mi za jízdy rozblikalo žhavení a po chvilce zhaslo. Když jsem z auta vystoupil, tak jsem si všil, že stále svítí brzdové světla - i po zamčení auta. Myslíte si, že je to brzdovým snímačem? Nevíte o někom v okolí Bruntálu, kdo by jej vyměnil a auto napíchl na VAG? Díky všem za pomoc.

je to dost pravděpodobné, že je to ten spínač. odpoj od něj kontakty, když to zhasne, je to ono

blika to proto ze je ten spinac brzdovych svetel vadny...odpojenim to neprestane...specialita Tdicek :p ason neco ti rekne ze je to vadny...u fabii sviti epc... ;)

• 4 týdny později...

Cau lidi.zacla mi blikat za jizdy kotrolka zhaveni..nevite nekdo co s tim,,?Startuje to dobre..a po stertu normalne zhasne ..a le tak za 30 s zacne blikat...slysel jsem ze to ma neco spojlecnyho a brzdovejma svetlama..dik za rady...

tak se mrkni jestli ti svítí brzd. světla

pokud ne tak máš asi špatnej brzd. spínač

Cau to jsem zkousel ..svitej normalne...

ale napada me ze sem daval prasatko a odvzdusnoval ..nevij jestli to muze mit souvislost..

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.