machine Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Čaute všichni, hledal jsem ale nenašel.. takže prosím o radu. Můj tata koupil Fabku r. v. 00, 1,4 MPI, (vlastne tu samou co mám já) a dostal k ní oba dva klíče ale NE štítek, na kterém je pin kód řídící jednotky. Chtěl bych mu předělat zamykání na DO s 3tlač. vystřelovákama, mám už všechno potřebné (i vybroušený nenahraný vystrelovák) + kámoše s VAGem, co to nakóduje, ale k přizpůsobení nového klíče potřebuji právě ten pin kód řídící jednotky, aby s novým klíčem mohl nastartiovat (a odjet ). Nemáte někdo nápad se to dá zjistit, nebo jinak vyřešit? Díky za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 preloz cip z jedneho kluca a hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 nebo zajeď ke mě nebo do škodovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 alebo ku mne. (kam to mas blizsie) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 A nebo ke mne Najdi nekoho, kdo ma kabel Vagtacho a on Ti ho vycte. Cenu do 100kc respektuj..Ale charakter Ti to udela zdarma. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Ve Skoda servisu s velkym technicakem a majitelem a oni Ti to taky zjisti.. Nekdy zdarma, nekdy za par penez.. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
machine Vloženo 23. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Ve Skoda servisu s velkym technicakem a majitelem a oni Ti to taky zjisti.. Nekdy zdarma, nekdy za par penez..Honza To bych byl moc rád, kdyby se našel někdo z okoli Rožnova nebo Ostravy, nebo na trase, kdo by mi to přečetl. Do Prahy to mám kluci daleko, ale diky. No a to se ví, že úplně zadarmo to zase nechci Když tak bych pak musel do servisu, ale s tím je zase pakárna, protože auto je na lízačku - tak zase žebrat o velký techničák u pojišťovny... sem tam byl teď nedávno Když tak se mi, prosím, nekdo ozvěte, kdo byste se na to dal, díky. P.S. Auto není a ani není plánováno jako čorka, takhle bych si o kriminál neříkal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
machine Vloženo 23. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 alebo ku mne. (kam to mas blizsie) Odkaď jsi? Jinak s tim přeložením čipu, nevím-nevím, původně je tam normální obyčejný klíč, tak nevím, jak ho rozkuchat a pak bych musel kuchat aj ten novy třítlačítkáč, tak nevím jak by to dopadlo Připadá mi to teď takové blbé, když mám nový nenahraný - ho kuchat, když stačí jen zjistit pin a přizpůsobit ho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
machine Vloženo 28. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Tak už jsem to vyřešil. V UNIcaru v Ostravě za to chtějí 3 kila. Není potřeba ani velký techničák, stačí malý, kde je uveden 14místný VIN karosérie. Tak dík a mějte se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendam Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Mám něco podobného, stavil jsem se ve Škodovce, opsali si VIN a odeslali to mailem do Mladé Boleslavi, za dvě hoďky to bylo zpět i s kódem a zadarmo, jen je otázka, jestli je to to pravé ořechové VAG chce 5-ti místný kód avšak mě poslali sedmi místný na začátku 620xxxx, tak uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.