Přejít na obsah

machine

Uživatel
  • Počet příspěvků

    33
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem machine

  1. Tak nevim jestli to tu někdo již zmiňoval, ale ty Cupracke silentbloky maji na sobe dvoji oznaceni. Jednak 6LL 407 183 a na druhé straně 8Z0 407 183. Takže jestli tomu rozumím, tak na Audi A2 a Seat Ibiza Cupra se dávají jedny a ty samé. Jo a taky jsem si všiml, že maji na obou krajích již zkosení hran pro snadnější lisování. Cena za oba byla 424 Kč. Foto přikládám. EDIT: Jo, já jsem trubka... "weiss=6LL 407 183" ....aha už je mi to jasné ten bíly proužek to rozlišuje..
  2. No ne přímo, ale makám tu:) Jinak jsem změnil názor a nechám si to udělat v Autoremontu, jenom dodám ty SEATgumky a rovnou mi můžou udělat i tu geo.
  3. Tak když vy, tak já taky! Volal jsem do Hellera v Ostravě a silentbloky do Cupry tam maji skladem za cenu 220 Kč / 1 ks, takže si pro ně odpoledně jdu Už se těším na výměnu, asi se do toho pustím sám. Huhuuu
  4. machine

    PLIVÁRNA

    Ja myslim ten AMEEERICKEJ FUCKING SHITOZNI ANTISTRESOVY PROTIPRDOVY RADAR Jo a este sem si chtel plivnout na HYUNDAI v Nosovicich! FLUUUUUUS! zlatý komouši, co? nejsem RESO Co do toho taháš zasraný komouše? Co to má co společného z radarem? bo jak sem tak četl dotyčnýho příspěvek, přesně sem si ty soudružský kecy vybavil...chceš to napsat ještě víc polopatě? )Nevim, ze ceho sis to jako vybavil... Jako ze slova "americky"?
  5. machine

    Babo raď...

    Tak už jsem to vyřešil. V UNIcaru v Ostravě za to chtějí 3 kila. Není potřeba ani velký techničák, stačí malý, kde je uveden 14místný VIN karosérie. Tak dík a mějte se.
  6. machine

    PLIVÁRNA

    Presne tak, bych je zrusil! Chodci se nad nas motoristy povysujou Musi byt vys nez je cesta...
  7. machine

    Babo raď...

    Odkaď jsi? Jinak s tim přeložením čipu, nevím-nevím, původně je tam normální obyčejný klíč, tak nevím, jak ho rozkuchat a pak bych musel kuchat aj ten novy třítlačítkáč, tak nevím jak by to dopadlo Připadá mi to teď takové blbé, když mám nový nenahraný - ho kuchat, když stačí jen zjistit pin a přizpůsobit ho.
  8. machine

    Babo raď...

    To bych byl moc rád, kdyby se našel někdo z okoli Rožnova nebo Ostravy, nebo na trase, kdo by mi to přečetl. Do Prahy to mám kluci daleko, ale diky. No a to se ví, že úplně zadarmo to zase nechci Když tak bych pak musel do servisu, ale s tím je zase pakárna, protože auto je na lízačku - tak zase žebrat o velký techničák u pojišťovny... sem tam byl teď nedávno Když tak se mi, prosím, nekdo ozvěte, kdo byste se na to dal, díky. P.S. Auto není a ani není plánováno jako čorka, takhle bych si o kriminál neříkal
  9. machine

    Babo raď...

    Čaute všichni, hledal jsem ale nenašel.. takže prosím o radu. Můj tata koupil Fabku r. v. 00, 1,4 MPI, (vlastne tu samou co mám já) a dostal k ní oba dva klíče ale NE štítek, na kterém je pin kód řídící jednotky. Chtěl bych mu předělat zamykání na DO s 3tlač. vystřelovákama, mám už všechno potřebné (i vybroušený nenahraný vystrelovák) + kámoše s VAGem, co to nakóduje, ale k přizpůsobení nového klíče potřebuji právě ten pin kód řídící jednotky, aby s novým klíčem mohl nastartiovat (a odjet ). Nemáte někdo nápad se to dá zjistit, nebo jinak vyřešit? Díky za každou radu.
  10. machine

    PLIVÁRNA

    Ja myslim ten AMEEERICKEJ FUCKING SHITOZNI ANTISTRESOVY PROTIPRDOVY RADAR Jo a este sem si chtel plivnout na HYUNDAI v Nosovicich! FLUUUUUUS!
  11. Jako tady todle forum je uplne zlate, napr. skoda-auto se s tim neda ani zdaleka srovnat. Hodne sem se toho dozvedel a kdyz nevis dycky ti nekdo poradi. Bezva. Pravda je ze sme si je (Korejce) tu nemeli poustet, oni vi, proc to nechteji doma, maji malo prostoru a tady se mozou roztahovat co jim hrdlo raci, je to tu pro ne levne, za babku. Ku*va ja bych jim dal take podminky, ze by jim presla chut. Ale urednik veme uplatek a nic jineho ho nezajima, buch! Rekl bych ze ti, co to schvalili, ani nevi, co ze to tam tedka vyroste a v jakem meritku. Vicemene Korejci za to nemuzou, to my sme ch*ji, ze sme si je sem pustili. to bruoos: velmi pekna foteska
  12. to brunoos: gratuluji, protoze jsi poznal pivovar v Nosovicich, vyhravas tam misto vedouciho degustacniho oddeleni to rolbar: jelikoz jsi spravne poznal staveniste tovarny Hyundai, vyhravas pobyt ve zminene lokalite na zminenem pracovisti, nastupujes zitra, dostanes rucni valec a cele to tam uvalcujes to brunoos: ja sem z Roznova pod Radhostem, makam v Ostrave a tuhle sem byl na vyslapu smerem z Prazma na Travny (jestli sem sel pres prasivou to nevim, zas tak uz si toho nepamatuju, jen vim ze tuhle fotku sem delal ze sjezdovky, kde sem uz nemohl Muj nazor je, ze je to humus, dycky sem si myslel "Hyundai = dobry pro region" ale ted vidim, jaky sem byl debil. Posadit takovou tovarnu do tak nadherneho prostredi, kde je na to odevsad videt, je hnus. Meli to jebnout nekam jinam. Kvuli zku*venych sikmookych uz neni pro obycejneho cloveka pomalu dostupne bydleni v tomhle kraji - ceny dou nahoru jak blazen, realitky si mnou ruce, Korejci skupuji byty a za chvili tady budem vsichni beztak mluvit po jejich. Sem zvedavy, kdy tu vznikne nejake forum HyundaiHome
  13. machine

    PLIVÁRNA

    Kluci, diky. Ja tohle procetl cele a opravdu sem se parkrat dobre zasmal Myslim si ze tohle neni vylozene tema pro sprostaky, ale i pro lidi s "vytribenym smyslem pro humor". Bezva vlakno!!! No a kdyz uz jsem tady, tak.... DO PICE SE ZAMRDANYM RADAREM !!!!!
  14. Jestlipak vite kde a co to je?
  15. Dal bych lino, kdyz te omrzi, nebo se poskodi, proste ho strhnes a das jine. Taky je mene rozbiteho nadobi
  16. Byli to znalci a ti poznali, že ta tvoje muzika stojí za starou belu!!! To ty nálepky mají cenu!
  17. I já jsem jednou u rodičů koukal z okna a dva výrostci vytáhli klíče a všechny auta na parkovišti hezky obtáhli. Prostě šli po chodníku a každé auto označili, bylo jedno zda parkuje předkem, nebo zadkem k chodníku.... No a mezi nimi byl i můj miláček. Smradi a ještě ke všemu byli rychlejší a někam se schovali, nenašel jsem je. Jediné jejich štěstí... No pojišťovna zatáhne škodu, to jako joooo, ale nevim, jestli se ti to vyplatí, když zacáluješ spoluúčast + navíc ti zvednou pojistné na tři roky skoro o dva litry. To abys pak přepsal káru na někoho jiného. Já se na to raději vy.... a necham si to spravit až toho bude víc Smutné, že? Jak člověk počítá s tím, že toho bude víc .
  18. Ja si říkal, že když jezdim a parkuju v Ostravě, tak se mi přihodí něco tu, ale chyba lávky, zatim se mi tu nestalo nic! Ale nedavno doma v Rožnově vylezu před barakem na ulici mezi rodinnymi domy a vidím, že moje autíčko utrpělo na dveřích promáčklinu od nejakého idiota, co couval a neviděl co je asi za ním nebo co... Věřím, že se to může stát každému, ale prostě to zamazal nějakou hlínou a jel do piče. Hajzli lidi neznaji pojem zodpovědnost. Jo taky mě někdo otlouk dveře a měl jsem tam červenou značku, tak sem to chtěl vyleštit a ted to tam mám vydřené, jak jsem to čistil Realem! Sem debil Poučeni:NECHCETE MÍT DVEŘE NA SRAČKU? NEPARKUJTE VEDLE AUT, CO MAJI DĚTSKOU SEDAČKU! A taky - dávejte auto do garáže!
  19. Brachovi taky vykradli karu v jedné vesnici na východě Slovenska. Nechal ji u jednoho hotelu s vírou, že si na to nikdo netroufne a vydali se s přítelkyní do hor. Rozflákali mu zadní malé okýnko a vybrali - to se podržte: sluneční brýle z přístrojovky a dámské plavky dvoudilné (pravda, byly to Areny!), pak sundali hliníkáče a nechali mu to na břichu. Dobří spoluobčané, když viděli, že na tom už někdo dělá, tak zavolali odtahovku a nechali to odvézt na vrakoviště, aby mu prej z toho něco zbylo, takže když se brácha vratil z kráshého výletu, auto bylo fuč. Po tom šoku a stresování, kde je jeho vozítko, následoval druhý, když přišel na to vrakoviště a tam jeho kára zase na břichu - že to ti kokoti ani nehodili na špalky! Je to hnus, člověku se chce brečet! V tomhle obdivuju třeba Němce, které jinak moc nemusím - tam si ale umi sjednat pořádek, v nějaké Bavorskíé vesnici by se tohle nemohlo stát.
  20. Tak to je docela hustý, škoda že si ho nechytil mohlo bejt o jednu smažku míň. Příště neřvat, potichu se za nim přikrast, chytit za vlasy a omlátit s nim o zem. pokud byl plešatej, tak proste dokopat, žádné poldy nevolat, narvat do kufru a prodat arabakum na orgány a za to si nechat spravit když tak ten kufr. Hajzl. Čorkaře nesnáším.
  21. machine

    Potahy

    Tak to je parada, cece! To chcu taky!
  22. machine

    Potahy

    Popis prosim, jaky je to matros, to na krajich je kuze a uprostred nejaka textilie?
  23. Tohle mi znemoznuje jezdit s podhustenyma pneumatikama - jak ja rad Ale jinak muj laicky nazor je, ze tohle nebude uplne vonco. Pisou sice ze pricna tuhost super, ale co podelna? Vypada to, ze pri brzdeni by se to mohlo nevhodně deformovat (i pri zakrytych licech). Nevim.
  24. machine

    Vyroky

    Dobry cece, to je manas. Takoveho jsme meli na skole taky. Cip
×
×
  • Vytvořit nový...