Přejít na obsah

Babo raď...


machine

Doporučené příspěvky

Čaute všichni,

hledal jsem ale nenašel.. takže prosím o radu.

Můj tata koupil Fabku r. v. 00, 1,4 MPI, (vlastne tu samou co mám já:)) a dostal k ní oba dva klíče ale NE štítek, na kterém je pin kód řídící jednotky. Chtěl bych mu předělat zamykání na DO s 3tlač. vystřelovákama, mám už všechno potřebné (i vybroušený nenahraný vystrelovák) + kámoše s VAGem, co to nakóduje, ale k přizpůsobení nového klíče potřebuji právě ten pin kód řídící jednotky, aby s novým klíčem mohl nastartiovat (a odjet :)). Nemáte někdo nápad se to dá zjistit, nebo jinak vyřešit?

Díky za každou radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ve Skoda servisu s velkym technicakem a majitelem a oni Ti to taky zjisti.. Nekdy zdarma, nekdy za par penez..

Honza

To bych byl moc rád, kdyby se našel někdo z okoli Rožnova nebo Ostravy, nebo na trase, kdo by mi to přečetl. Do Prahy to mám kluci daleko, ale diky. No a to se ví, že úplně zadarmo to zase nechci :)

Když tak bych pak musel do servisu, ale s tím je zase pakárna, protože auto je na lízačku - tak zase žebrat o velký techničák u pojišťovny... sem tam byl teď nedávno :)

Když tak se mi, prosím, nekdo ozvěte, kdo byste se na to dal, díky. P.S. Auto není a ani není plánováno jako čorka, takhle bych si o kriminál neříkal :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

alebo ku mne. (kam to mas blizsie)

Odkaď jsi?

Jinak s tim přeložením čipu, nevím-nevím, původně je tam normální obyčejný klíč, tak nevím, jak ho rozkuchat a pak bych musel kuchat aj ten novy třítlačítkáč, tak nevím jak by to dopadlo :) Připadá mi to teď takové blbé, když mám nový nenahraný - ho kuchat, když stačí jen zjistit pin a přizpůsobit ho.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Mám něco podobného, stavil jsem se ve Škodovce, opsali si VIN a odeslali to mailem do Mladé Boleslavi, za dvě hoďky to bylo zpět i s kódem a zadarmo, jen je otázka, jestli je to to pravé ořechové VAG chce 5-ti místný kód avšak mě poslali sedmi místný na začátku 620xxxx, tak uvidím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...