cosby Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Mám dotaz,jestli někdo neabsolvoval takovou cestovní dovolenou.Chtěl bychprostě dolů na Itálii,Monaco a níže,jestli by mi někdo nenapsal,jak jet,kde se na co podívat,kde bydlet-jestli se dá jen tak někde pod stanem atd.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 Vím jen jedno - v Italii se nevyplací nocovat na parkovištích pokud k tomu nemáš nějaké zvláštní povolení či tak něco chtěli. Pokuty za nocovani ve vlastním autě na parkovišti pak přijde dosti draho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 OK,díky a další poznatky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Vím jen jedno - v Italii se nevyplací nocovat na parkovištích pokud k tomu nemáš nějaké zvláštní povolení či tak něco chtěli. Pokuty za nocovani ve vlastním autě na parkovišti pak přijde dosti draho. tak trochu upravím, jsou parkoviště a parkoviště, u benzinek je většinou parkink pro kamiony a obytná auta, tam není problém přespat, osobně jsem nikdy neměl problém, navíc je možnost umývárek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 a třebas-cestoval li tak už někdo,napište nějaký itinerář.Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 OK,díky a další poznatky? Jezdím přes Brenner, osobně mi tato cesta vyhovuje víc, ale ty pojedeš asi jinudy, ale pokud ne tak: u Worglu na sjezdu na Hintertux (Zillertal) je malé parkovišťátko a u něho benzínka s občerstvením a dá se nocovat, (jednou jsem spal u Salzburgu - motel na profláknutém parkinku u jezer, taky to jde a dobře tam vaří), osobně jezdím první den ještě dál, přes Brenner (je to taky tak trochu zážitek) a buď nocuju v hotelu Wipptalerhof http://www.wipptalerhof.at/ (je u dálnici a vždy mají volno) nebo těsně před italskýma kasama vpravo je parkoviště s možností ubyvakovat obytňák (stání mají přípojku 220V), umyvárky, záchody, poblíž restaurace, nocleh stojí asi 14 Eur za auto, osoby se nepočítají a s osobákem není problém, druhý den obyčejně návštěva gardalandu (pro děti bomba), v jiném tématu jsem dával odkaz, najdu ho, přímo u parku jsou kempy a nejsou drahý, stan, chatky, zázemí s bazénem, co si vybereš, http://www.suncamp.it/cerca-e-prenota/alla.../lago-di-garda/ naplánuj si to tak, aby jsi v parku byl celý den, stojí to za to, pak už bych to viděl na přiblížení se k moři a šikmou věž, Florencii apod, co tě ještě zajímá? Do toho parku nejezdi případně po dálnici, podél jezera vede zadarmo čtyřpruh až k parku, cestou zpátky osobně sjíždím na Brenneru na Mayrhofen, trochu ušetřím poplatek, ale hlavně se podíváš na most přes údolí zespoda a údolí je super, navíc na tomto sjezdu je levná pumpa a ve městě spousty volných privátů. odkaz tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=25033 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.