Publikováno Květen 23, 200718 r Zdarec borci Moc moc prosím o radu. Nesvítí mi brzdová svetla.Žárovka OK pojiska OK.
Květen 24, 200718 r pozri sa na brzdovy spinac Upraveno Červenec 15, 200817 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Únor 16, 200817 r Zdarec borciMoc moc prosím o radu. Nesvítí mi brzdová svetla.Žárovka OK pojiska OK. Dnes jsem zjistil, že mi taky nesvítí brzdová světla. Sundal jsem dekl nad pedály a vytáhl spínač a zkoušel jsem ho přes žárovku a nic. Párkrát jsem zmáčkl a najednou v něm luplo a zase šlape. Měnil jste ho už někdo? Mám ho raději vyměnit?
Únor 16, 200817 r Je tam systém podobnej bajonetu. Jo je to takovej bajonet, měl jsem spínač venku. Už maká. Asi ho ale vyměním. Nechci mít někoho v kufru kvůli nesvítícím brzdovkám.
Únor 16, 200817 r Jo je to takovej bajonet, měl jsem spínač venku. Už maká. Asi ho ale vyměním. Nechci mít někoho v kufru kvůli nesvítícím brzdovkám. Přesně tak. Vyměnit
Červenec 15, 200817 r Ja som ho tiez menil, je to praca na par minut. Navod je v instalacnych manualoch. Pozor, ked ho mas vybraty, tak mas pri stlacani a otacani velku sancu zlomit vnutro...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.