Stringo Vloženo 1. Duben 2019 Sdílet Vloženo 1. Duben 2019 Nemá to žádný smysl a nemá to žádné výhody. Auto je konstruované podle uvedených indexů a pokud budeš respektovat povolené limity dle technické specifikace vozu nemá smysl kupovat komponenty s vyššími indexy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 1. Duben 2019 Sdílet Vloženo 1. Duben 2019 Vyšší index nosnosti by mohl mít vliv na pevnost bočnice. Asi ne v tomto případě, ale 82 vs. 86 XL rozdíl je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Duben 2019 Sdílet Vloženo 1. Duben 2019 Teoreticky, ale to už je spíš pro tvůj dobrý pocit, než pro zlepšení funkčnosti provozu auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 1. Duben 2019 Sdílet Vloženo 1. Duben 2019 IMHO s vyššími indexy by mohla (měla) být pevnější, odolnější, že jí nerochneš o první díru. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 6. Duben 2019 Sdílet Vloženo 6. Duben 2019 Teoreticky to ale zase muze trochu snizit komfort jizdy. Vyssi hmotnostni index bych nebral... Vyssi index rychlosti bych klidne vzal (pokud by byl za stejnou cenu). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 9. Duben 2019 Sdílet Vloženo 9. Duben 2019 Pani odporucam pneu Sava Intensa UHP 2. Mam skusenost aj s Continental PC 6, tie su skvele, ale tie Savy za tu cenu su bezkonkurencne. Nedrzia tak dobre ako Conti, ale nie su vobec zle, idu pekne ticho, vydrz posudit neviem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 9. leden 2020 Sdílet Vloženo 9. leden 2020 (editace) No o mesiac prezuvame, vyberam uz nove pneu na leto. Minulu sezonu som mal Savy, boli v poriadku, ale disky som pokrivil a predal. Otazka co kupit tuto sezonu? Editováno: 9. leden 2020, autor: cayc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 29. leden 2020 Sdílet Vloženo 29. leden 2020 Je mozne pouzivat rozmer 205/50 R17 93H aj v lete? Ako pri jedinom je tam M+S v TP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 29. leden 2020 Sdílet Vloženo 29. leden 2020 Rozměr s označením M+S mohou být pouze zimní/celoroční pneu. Letní ne. Takže v tomto rozměru v létě jedině celoroční (příp. i zimní, ale to asi nechceš). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 30. leden 2020 Sdílet Vloženo 30. leden 2020 takze jedine 225/45 R17 91W/Y Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek16 Vloženo 4. Duben 2022 Sdílet Vloženo 4. Duben 2022 (editace) čau borci, prosímvás, mám O2 RS a dlouhodobě mě sere mlácení od podvozku na nerovnostech, mizernej komfort (D1/vlny na asfaltu/naklepávání) s R18. Budu dělat komplet repas náprav, ale k tomu bych tam chtěl dát pneu, který actually něco požerou, takže z rozměrů co se kdy dávaly na O2 bych chtěl 225/50 R17, který ale byly jen na Scoutu. Volal jsem si na dopravní inspektorát a na jednoduchou otázku jsem dostal pětiminutovou přednášku na téma "no to by teda v žádným případě nešlo, to uráží samotnou mou existenci". Podle internetu k tomu potřebuju buď vyjádření dovozce (což mi škodovka určitě nedá), nebo nějakej typovej list nových kol, který se mi sice kupovat nechce (bral bych Zenithy r17 kvůli předpokládané větší kvalitě od nějakých nonamů), ale v nejhorším jsem schopnej koupit i ty kola. Chci to 100% legálně v TP kvůli pojišťovně, a případně policii v zahraničí. 1) Otázka zní, provozujete někdo něco podobnýho, a jak se vám to povedlo zapsat do TP? 2) Doporučíte i gumy v rozměru 225/50, který nejsou XL? (takže předpokládám že musím brát hmotnostní index 94, protože 91 se skoro nevyrábí a 98 mám teď a je to peklo) A nebude náhodou lepší z hlediska pohodlí vzít 225/45 91 než 225/50 94, právě kvůli té tloušťce bočnice? Fakt to nedokážu posoudit... díkec :) Editováno: 4. Duben 2022, autor: marek16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 27. leden 2023 Sdílet Vloženo 27. leden 2023 Kup hlavne makke gumy, idealne Goodyear, Dunlop. Conti su asi najviac tvrde + Michelin kvoli vydrzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.