Publikováno Květen 24, 200718 r Možná blbá otázka: Zjistím jestli byl spuštěn origo alarm??? Třeba, když jsem v práci nebo daleko od auta a neslyším ho? Chtěl bych to vědět z důvodu planých poplachů. Kolikrát jsem již slyšel alarm a nikdo neví čí auto to blbne (podotýkám, že všechna auta jsou nepoškozená tudíž není známo komu to blbne) Dík
Květen 24, 200718 r A nezahlásí to nic,když pak přijdeš k autu a odemkneš? Nepípne to nějak třeba? Upraveno Květen 24, 200718 r od Jirik.DC
Květen 24, 200718 r Už se to tady někde řešilo,přesně si to už nepamatuju mam dojem,že ta ledka ve dveřích se chová jinak(nebliká)
Květen 24, 200718 r bliká tak rýchlejšie, v určitých sériách napr. trikrát myslím od dverného senzora a tak... pozri si v dokumentácii k alarmu.
Květen 24, 200718 r Ktory alarm v Skode Octavii II pipne pri zatvarani dveri ? Su to auta len rok vyroby 2006-07? Dakujem za vysvetlenie...
Květen 24, 200718 r Já tam mám Metu a říkám si,jestli by to pípání při zamykání/odmykání měl umět. V servise to neumí
Květen 26, 200718 r Ktory alarm v Skode Octavii II pipne pri zatvarani dveri ? Su to auta len rok vyroby 2006-07? Dakujem za vysvetlenie... Mam MR2007 a pipani pri zavreni dveri resp. zapnuti alarmu si muzu zvolit v Maxidotu
Květen 26, 200718 r Dají se v řídící jednotce origo Mety z příslušenství přes VAG nějaké funkce nastavovat? V manuálu k alarmu píší, že dají, v servisu o tom nemají ani páru
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.