Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Možná blbá otázka:

Zjistím jestli byl spuštěn origo alarm??? Třeba, když jsem v práci nebo daleko od auta a neslyším ho? Chtěl bych to vědět z důvodu planých poplachů. Kolikrát jsem již slyšel alarm a nikdo neví čí auto to blbne (podotýkám, že všechna auta jsou nepoškozená tudíž není známo komu to blbne)

Dík

A nezahlásí to nic,když pak přijdeš k autu a odemkneš? Nepípne to nějak třeba?

Upraveno od Jirik.DC

Už se to tady někde řešilo,přesně si to už nepamatuju mam dojem,že ta ledka ve dveřích se chová jinak(nebliká)

bliká tak rýchlejšie, v určitých sériách napr. trikrát myslím od dverného senzora a tak...

pozri si v dokumentácii k alarmu.

Ktory alarm v Skode Octavii II pipne pri zatvarani dveri ? Su to auta len rok vyroby 2006-07? Dakujem za vysvetlenie...

Já tam mám Metu a říkám si,jestli by to pípání při zamykání/odmykání měl umět. V servise to neumí :(

Ktory alarm v Skode Octavii II pipne pri zatvarani dveri ? Su to auta len rok vyroby 2006-07? Dakujem za vysvetlenie...

Mam MR2007 a pipani pri zavreni dveri resp. zapnuti alarmu si muzu zvolit v Maxidotu

Dají se v řídící jednotce origo Mety z příslušenství přes VAG nějaké funkce nastavovat? V manuálu k alarmu píší, že dají, v servisu o tom nemají ani páru

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.