Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Kluci ja mam vysokou Octu - nevim cim to je , ale jine snad takto nejsou - mam uplne jine tlumice a snad i pera - jsem druhy majitel a mela to elektr. firma v praze - juknete na ni a reknete - ten paket je vetsinou zapsan ve velkem technicaku?

Pneu mam 195/65 15" - rok 98, klima, vse v el. ABS a pod.

to je normal to mam aj ja paket je jeste vyssi

Vloženo (editace)

No tak asi to nemam zase jako kobylu, ale preci jenom malinko vejs je :)

Editováno: , autor: Návštěvník
Vloženo
Zajímalo by mě jaký typ tlumičů používají ty paketovaný, jestli se dají sehnat a co ten plechový kryt motoru? :palec2:

uplne stejny sou jiny pruziny plus tam jsou podlozky,a ten plech co je tady odkaz je pekny chrastitko oproti origu a pusobi i jako naberac hliny,snehu atd.

Vloženo (editace)

Mam na stitku - 1GA - dekoder to prelozil jako ---- tlumení přední-Basis 1

Co to znamena - poradite prosim ?

Editováno: , autor: Návštěvník
Vloženo

ten plech co je tady odkaz je pekny chrastitko oproti origu a pusobi i jako naberac hliny,snehu atd.

To by mě zajímalo jak si na takovou blbost přišel ten plech je 10kilo uhlíkoné pevnostní ocely žádný chrastítko a ty otvory má i origo plech a slouží k chlazení převodovky

Vloženo
ten plech co je tady odkaz je pekny chrastitko oproti origu a pusobi i jako naberac hliny,snehu atd.

To by mě zajímalo jak si na takovou blbost přišel ten plech je 10kilo uhlíkoné pevnostní ocely žádný chrastítko a ty otvory má i origo plech a slouží k chlazení převodovky

jo a jeste Made in Tchaivan urcite ma uhlikovou pevnostni :p zkusils na nej slapnout? nerikam ze je to na hovno kdych se mel rozhodnout jestli plast nebo tento plech tak ho tam dam

Vloženo (editace)

Skusil jsem na něl šlápnot a taky jsem skusil sním vzít pár kamenů na polni cestě a vydržel jo a z Tchaivanu to není

Editováno: , autor: olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Vloženo
ad plech - tak original žádný díry nema;)

ad svetla výška prahu (měřeno ke spodní hraně sváru) - vpředu 21 a vzadu 23cm

Origo plech se dělá jak z dírama tak bez děr

Vloženo

Tak nevím. Mam paket, nemám? Výšku prahu v předu asi 19cm vzadu 23 (spodek prahu bez toho lemu). Výška v TP 1457 cm. Pod motorem plast a na lesní cestě, kde všichni jezdí jakoby nic, tak já drhnu spodkem.

Vloženo (editace)

toto forum je cenzurovano majitelem proti jeho vlastnim pravidlum, prispevek jeho majitel odstranil.

Editováno: , autor: buml

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...