SpeedyTuning Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 Stalo se to asi takto. ...nejdříve šla blbě vyřadit dvojka, a celkově řazení šlo o nepatrné procento více z tuha a asi po 5 min se zasekl zařazený kvalt na 4ce, neví někdo co s tím? převodovka byla již měněna z modelu 2001, jelikoz nejake lozisko prorazilo cely kryt ( na te stare prevodovce) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 praskl přítlačák ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 praskl přítlačák ? To by vyřadil a jestli se nepletu tak nedávno měnil spojku. Zkus odpojit táhla na převodovce a zařadit přímo na ní, pokud to půjde bude problém někde mezi šaltrpákou a převodovkou, pokud to nepůjde tak je to vybouraná převodovka, ale co to může být přesně ti neřeknu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 26. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 ¨pritlacak pravdepodobne ne, je tam tyden novy. a spojka normalne funguje. Jen nejde radit.Bojim se, ze bude prevodovka v pr.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Květen 2007 Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 jenom takovej blbej dotaz, je tam dost oleje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 praskl přítlačák ? To by vyřadil a jestli se nepletu tak nedávno měnil spojku. Zkus odpojit táhla na převodovce a zařadit přímo na ní, pokud to půjde bude problém někde mezi šaltrpákou a převodovkou, pokud to nepůjde tak je to vybouraná převodovka, ale co to může být přesně ti neřeknu... Pravda, klidně ta převodovka, já bych se k tomu přikláněl - tipoval bych ten unášecí segment na hřídeli. A proč? Přesně tohle jsem měl na předchozím autě. Hned, jak jsme rozpůlili převodovku, bylo to jasné. Oprava za chvilku hotová - měl jsem štěští, v koutě ležela jiná, taky už načatá převodovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.