HjM Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 (editace) jj, a ani nemají asymetrický dezén, když tak koukám na ten vzorek u těch Continentálek, tak mi ty Turanzy mi přijdou po jedné letní sezóně dost ohoblované Editováno: 17. Duben 2009, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 (editace) Chystam sa objednat nove pneu rozmyslal som nad týmy MATADOR elite 3 MP 44 ale nikde som nic nanasiel ohladne testov.Objednal som Pireli P6 ale ze uz sa nerobia tak som uz znechuteny z tolkeho hladania.Moj asi posledny vyber bude Michelin Energy E3A mam ich na sluzobnej octavii a som spokojny tam nehucia ale je tam iny rozmer 195 65 R15 ja mam 195 55 R 15 Editováno: 30. Duben 2009, autor: Mikoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 (editace) Kupil som nakoniec ine pneu 185 55 R15 PIRELLI P 6.Poviem vam to je hudba na moje usi ani nepocujem ci sa dru o vozovku ale zas pocujem motor tak asi vymenim ten Editováno: 30. Duben 2009, autor: Mikoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Chlapci, kdo mate na Fabce 17 kola na kolik je foukate?? Kdyztak motorizace a hodnoty. Nejlepe jestli ma nekdo sportline a 17 od Skoda-auto:-) diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Mam dotaz na boku - vnejsi strane pneumatiky se mi udelal boule neni nnijak velka ale je, nevite od ceho je a jeslit se s tim musi neco delat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkon Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Pravděpodobně došlo k poškození kordu pneumatiky, např. najetím na obrubník. Doporučuji návštěvu pneuservisu, kde zhodnotí rozsah poškození. Hrozí roztržení pneumatiky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muchapuk Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Mam dotaz na boku - vnejsi strane pneumatiky se mi udelal boule neni nnijak velka ale je, nevite od ceho je a jeslit se s tim musi neco delat? Výmen pneumatiku , čim skôr ak vylieza , alebo to nemáš podhustené ? skus dať foto " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 podhusteny ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 (editace) muahehheheeee to je jasne trefenej obrubnik. Ty vado ty tem kolum davas, a to sem si myslel, jak je prasim ja. S tim vazne nejezdi, pri nejakym zaberu by to mohlo prasknout. Bohuzel ta guma je v prdeli Editováno: 11. Červen 2009, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 pneumatika je v haji a je potreba to vymenit. takle se nam boulovaly za feldovych dob matadory a jedna barumka. akorat teda ne na boku, ale po obvodu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 O obrubniku nic nevim prave, proto mi to prislo divny, je tam praskla ta ocel vystuz nebo co to je vevnitr. No zkusim to vyreklamovat a necham se prekvapit jeste ze jsem si schoval predchozi letni nesjety pneu ted se hodej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Tak ti stim nekdo jezdi. Vyrobni vada by to mohla byt, ale nevim nevim, jestli ti to uznaj. Pravdepodobne prasklej kord. Vic treba tady http://www.pneu-asistent.cz/Konstrukce_fun...pneumatiky.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZAHY Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Nacouvání na obrubník při bočním parkování mě stálo 2200 Kč. (Je to na zimní gumě která měla najeto cca 500 km!). Jenom jsem ten obrubník líznul (velmi pomalé nacouvání), bohužel v tom místě byl zrovna uštípnutej a ostrej jako žiletka. V pneuservisu mi chlapík říkal že by to snad šlo vevnitř podlepit ale bez záruky. Holt dneska už ty pneumatiky nic nevydržej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Já myslim, že naopak výdrž mají velmi dobrou a zlepšujou se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 U tebe je treba videt takovej slinc asi od toho obrubniku, ale u me prave nic, no dneska to sundat a posluna reklamaci tak uvidim jeslit me vyfu..., platit nejaky 3 koliky se mim moc nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muchapuk Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 to aj pneumatika sa dá reklamovať ? sa my nezdá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Reklamovať sa veru dá aj pneumatika. Otázka ale je, ako to dopadne... K reklamácii pneu je vždy prizvaný zástupca danej pneu firmy, ktorý posudzuje oprávnenosť reklamácie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Co ja si matne pamatuju tak pneu se da i vratit, kdyz jsem pred nejakejma rokama kupoval Continentaly tak k tomu byla karticka ze kdyz to ma 70% vzorku tak vam daj nejakou pomernou castku, kdyz to ma 50% tak taky atd.... no a pokud ma pneu vyrobni vadu tak samo ze se da reklamovat, ted je jen otazkou jestli se to prokaze jako vyrobni vada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Imri Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Ahoj, mám na Roomsteru Dunlop 195/55 R15 a když jsem na ně přezul po zimě, prohodil jsem předek za zadek. Od té doby pravidelné hučení od předních kol, frekvence se zrychluje s rychlostí. S počtem najetých kilometrů se to nezlepšilo. V pneuservisu mi řekli, že je to oskákanýma pneumatikama ze zadku, protože jezdím sám a zadek je lehký a auto je konstruovaný na zatížený zadek. Nyní už mám oskákané i ty co byly na předku a proto se s tím nedá nic dělat. Máte někdo podobnou zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 (editace) Na boku v ovalku je čtyřkombinace čísel viz obrázek Editováno: 29. Červenec 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 (editace) Ahoj. Když jedu stejnou trasu 300 km se zimníma gumama 185/60 R 14 a s letníma 195/55 R 15, tak je tam rozdíl 15 km, který údaj je správný? Ten s těma letníma nebo se zimníma? Editováno: 16. Srpen 2009, autor: mambo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 21. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2009 Ahoj, mám na Roomsteru Dunlop 195/55 R15 a když jsem na ně přezul po zimě, prohodil jsem předek za zadek. Od té doby pravidelné hučení od předních kol, frekvence se zrychluje s rychlostí. S počtem najetých kilometrů se to nezlepšilo. V pneuservisu mi řekli, že je to oskákanýma pneumatikama ze zadku, protože jezdím sám a zadek je lehký a auto je konstruovaný na zatížený zadek. Nyní už mám oskákané i ty co byly na předku a proto se s tím nedá nic dělat. Máte někdo podobnou zkušenost? to slyšim poprvé a navíc to je blbost, že by gumy odskákaly. a co je nechat převážit v jinym servisu. třeba sou na p..u závaží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudko25 Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 Cafte, chcem kúpiť komplet zimné gumy na diskoch na Rooma avšak neviem kedy. bolo mi poradené, že mám počkať na sezónu, že pneu zimné pôjdu dole s cenou. čo si myslíte, kedy je najlepší čas na kúpu zimných pneu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 Ja jsem kupoval fungl nove gumy na jare a myslim si, ze za takove penize je uz nesezenu. Ja jsem pro konec zimniho obdobi. Sice koupis s dotem toho roku treba 1009, ale v zime je stejne koupis s timhle Dotem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudko25 Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 Jasne, ale ja ich už na zimu potrebujem, či ich mám kupovať teraz, alebo až na začiatku zimy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.