Přejít na obsah

Letní pneumatiky

room14

Doporučené příspěvky

Chystam sa objednat nove pneu rozmyslal som nad týmy MATADOR elite 3 MP 44 ale nikde som nic nanasiel ohladne testov.Objednal som Pireli P6 ale ze uz sa nerobia tak som uz znechuteny z tolkeho hladania.Moj asi posledny vyber bude Michelin Energy E3A mam ich na sluzobnej octavii a som spokojny tam nehucia ale je tam iny rozmer 195 65 R15 ja mam 195 55 R 15

post-2402-1239985348_thumb.jpg

Editováno: , autor: Mikoho
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
post-13718-1244749596_thumb.jpgNacouvání na obrubník při bočním parkování mě stálo 2200 Kč. (Je to na zimní gumě která měla najeto cca 500 km!). Jenom jsem ten obrubník líznul (velmi pomalé nacouvání), bohužel v tom místě byl zrovna uštípnutej a ostrej jako žiletka. V pneuservisu mi chlapík říkal že by to snad šlo vevnitř podlepit ale bez záruky. Holt dneska už ty pneumatiky nic nevydržej.
Odkaz ke komentáři

Co ja si matne pamatuju tak pneu se da i vratit, kdyz jsem pred nejakejma rokama kupoval Continentaly tak k tomu byla karticka ze kdyz to ma 70% vzorku tak vam daj nejakou pomernou castku, kdyz to ma 50% tak taky atd.... no a pokud ma pneu vyrobni vadu tak samo ze se da reklamovat, ted je jen otazkou jestli se to prokaze jako vyrobni vada

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Ahoj, mám na Roomsteru Dunlop 195/55 R15 a když jsem na ně přezul po zimě, prohodil jsem předek za zadek. Od té doby pravidelné hučení od předních kol, frekvence se zrychluje s rychlostí. S počtem najetých kilometrů se to nezlepšilo. V pneuservisu mi řekli, že je to oskákanýma pneumatikama ze zadku, protože jezdím sám a zadek je lehký a auto je konstruovaný na zatížený zadek. Nyní už mám oskákané i ty co byly na předku a proto se s tím nedá nic dělat. Máte někdo podobnou zkušenost?

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...
Ahoj, mám na Roomsteru Dunlop 195/55 R15 a když jsem na ně přezul po zimě, prohodil jsem předek za zadek. Od té doby pravidelné hučení od předních kol, frekvence se zrychluje s rychlostí. S počtem najetých kilometrů se to nezlepšilo. V pneuservisu mi řekli, že je to oskákanýma pneumatikama ze zadku, protože jezdím sám a zadek je lehký a auto je konstruovaný na zatížený zadek. Nyní už mám oskákané i ty co byly na předku a proto se s tím nedá nic dělat. Máte někdo podobnou zkušenost?

to slyšim poprvé a navíc to je blbost, že by gumy odskákaly. a co je nechat převážit v jinym servisu. třeba sou na p..u závaží.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...