Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

A ja som teda piaty... ;)

Interiér je dobrýý, ale ten vonkajší dizajn nič moc...

ja teda sesty

Nebudte tak kriticky...předek je nicmoc a le zadek docela prokoukl až na tu odrazku na zadním světle-ta by tam měla být!

tak je otázka, co se komu líbí... mě se třeba FL nelíbí... takže kdybych dnes měnil Scouta za něco novýho, tak to FL určo nebude... korejec jeden hnusnej! lol

... videl jsem navrh FL scouta a ac jsem byl dopredu velmi skepticky, tak ve finale jsem byl opravdu mile prekvapen.... ale budem si muset pockat....

Upraveno od juricek

návrh FL Scouta by mě zajímal... :help:

Já sedmej

Tak jak se mi ze začátku FL líbil,tak ted ne.....jak už jsem tu psal...ve světlý barvě jakš-takš..budiš,ty světla tam tolik netřískaj do očí,ale v tí tmavý(což jsou mé oblíbené barvy) se mi vůbec nelíbí...tam ty světla mi přijdou jak pěst na oko.....s označením KOREJEC já osobně souhlasim...

Dle mě nejhezčí škodovkou součastnosti je SCOUT v barvě Cappuccino :palec2: ..ten prostě nemá chybu....ted už v nabídce z 1.8TSI,tak to už neni vůbec co řešit......

jéééé Scotu v barvě Cappuccino...takovýho mít, tak si chrochtám!!! ;)

post-12946-1231453727_thumb.jpg

post-12946-1231453760_thumb.jpg

post-12946-1231453779_thumb.jpg

post-12946-1231453799_thumb.jpg

:noot::rtfm: prečo tú dávaš takého neaktuálneho scouta, ved nemá ani faceliftové lampy a ani spätné zrkadlá :kol-98: otesánek je super :kol-48: len škoda že s benzín si nechrochtáš :kol-48:

Neni co dodat :palec2:

Jediný by se mi líbilo kdyby šla ta maska z FL na starou OII......ty roztažený žebra se mi líběj víc,ale to je opravdu jediná věc kterou bych z FL bral...

Jediná slabost současného SCOUTíka je motor 2.0TDI-PD ;) ....Taky by už mohl dostat 2.0TDI-CR.....

taká 3,6 keby sa tam vošla to by bolo iné vozenie lol:)

toho se buzel v genereci OII asi nedockame mozna a to kdo vi jestli tak v O III.

...však se tam 3,6ka taky vejde :p

myslím, že by Scoutu slušela jak 3,6 tak i třebas 2.0 TDI CR 125 kW z RSky :) nebo třeba snad 3.0 TDI? ;) hh

Já bych narovinu Scouta sloučil s RSkou, nač mít zbytečně dva krámy, když by to zvládnul jeden...motor nechat z RSky, přidat Haldex ze skautíka a doplnit variabilním podvozkem, kterej by začínal na okruhovým nastavení a končil někde u průjezdu Alpama :)

skaja dobrý nápad, ale to by potom škoda menej zarobila, takto predá jedno aj druhé :kol-48:

Ale škoda, že neudělaj aspon klasickou RS s haldexem. To by bylo povozeníčko lol

Upraveno od Petus

Čtyřkolka neni špatná ale zas je o něco menší kufr,vid?

nn... u O II 4x4 je kufr stejně velkej jako u O II 4x2... jestli se dobře pamatuju, tak u O I 4x4 byl kufr menší... to bylo dáno Haldexem a možná za to mohla i jiná zadní náprava... ale to už jsem moc chytrej a přitom autům moc nerozumím! :D

Ja sem druha vyjimka ;) Face je korejec pred 10ti lety.

výjimka číslo tři :)

edit po pročtení ostatních výjimek - výjimka číslo 8 tedy :D

Když přišla O2 taky se nikomu nelíbila všichni ohrnovali noc a teď se roplíváte.

Dejte tomu čas a nebudete chtít nic jiného než face ;)

Mě se OII líbila hned, s OI byl problém, hlavně z boku.

Mne osobne se zatim nelibila zadna skodovka od prichodu VW zvenku vic nez OI FL, pokud nepocitam Tudora a OII RS :) U OII normal jsem si nikdy nezvyk na to reseni kapoty, masky, a celkove designove, ale interier zase joo, ten je proti OI jinde.

Když přišla O2 taky se nikomu nelíbila všichni ohrnovali noc a teď se roplíváte.

Dejte tomu čas a nebudete chtít nic jiného než face ;)

Presne tak, kazdy ohrna nosom a aj tak si ju kupi... lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.