mischicka Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 teda mě ten přední nárazník přijde děsnej Takovej ten nárazník určitě nebude, připadá mi to jak nějaké maskování, skutečný tvár bude možná pod tím hnusem:) To jo,tohle mi připadá jako megatuzing Asi tak a hlavně mi fakt přijde, že testujou nějakou technickou a ne designovou novinku, prt. jinak na tom autě není nic změněné.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 (editace) Přesně nic designového tam není. Pouze ten provizorní nárazník kterej tam určitě nebude. To je článek vycucanej z hovna. Editováno: 4. Červen 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Přesně nic designového tam není. Pouze ten provizorní nárazník kterej tam určitě nebude. To je článek vycucanej z hovna. Když nic jiného není, musíš i z ho*na udělat zlatou perlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Přesně,podle mně spíš technická záležitost než designová..a ten nárazník..spíš to pusobí jen jako provizorní dekl,pod kterým třeba může být uložené nějaké ústrojí,co na tom autě odlaďují,tak aby se do toho dobře lezlo,ale zas aby to moc neřvalo do okolí.. Jinak koukám na tu naloženou pr..l,co ji skoro táhnou po silnici.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Přesně,podle mně spíš technická záležitost než designová..a ten nárazník..spíš to pusobí jen jako provizorní dekl,pod kterým třeba může být uložené nějaké ústrojí,co na tom autě odlaďují,tak aby se do toho dobře lezlo,ale zas aby to moc neřvalo do okolí.. Jinak koukám na tu naloženou pr..l,co ji skoro táhnou po silnici.. Tak tak, taky mě to hned trklo do očí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Tá spodná časť nárazníka je tá istá, ako bude mať Yeti (schválne si pozrite podobnosť s nárazníkom na výstavnom Yetim). Auto na obrázku je mula, na ktorej testujú komponenty Yetiho - prednú nápravu a brzdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Tá spodná časť nárazníka je tá istá, ako bude mať Yeti (schválne si pozrite podobnosť s nárazníkom na výstavnom Yetim). Auto na obrázku je mula, na ktorej testujú komponenty Yetiho - prednú nápravu a brzdy Jen si tak říkám,že jsem slyšel,že se s Yetim do výroby nepočítá, ale kdo se v tom má vyznat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Tá spodná časť nárazníka je tá istá, ako bude mať Yeti (schválne si pozrite podobnosť s nárazníkom na výstavnom Yetim). Auto na obrázku je mula, na ktorej testujú komponenty Yetiho - prednú nápravu a brzdy Koukám, že také odebíráš Svět Motorů dneska mi přišel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 (editace) Tá spodná časť nárazníka je tá istá, ako bude mať Yeti (schválne si pozrite podobnosť s nárazníkom na výstavnom Yetim). Auto na obrázku je mula, na ktorej testujú komponenty Yetiho - prednú nápravu a brzdy Jen si tak říkám,že jsem slyšel,že se s Yetim do výroby nepočítá, ale kdo se v tom má vyznat.. yeti bude urcite, kamarad delal praxi ve vyvoji a videl i vyrobni vykresy, takze yeti urcite bude , ale psst je to prisne tajne!!!! Editováno: 12. Červen 2007, autor: gh0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Tá spodná časť nárazníka je tá istá, ako bude mať Yeti (schválne si pozrite podobnosť s nárazníkom na výstavnom Yetim). Auto na obrázku je mula, na ktorej testujú komponenty Yetiho - prednú nápravu a brzdy Jen si tak říkám,že jsem slyšel,že se s Yetim do výroby nepočítá, ale kdo se v tom má vyznat.. yeti bude urcite, kamarad delal praxi ve vyvoji a videl i vyrobni vykresy, takze yeti urcite bude , ale psst je to prisne tajne!!!! No řekl bych,že i kompletně připravené auto (co do dokumentace) jsou schopní stopnout,když se najde důvod a naopak..jinou studii pustí do výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Rolbar: Info mám z iného zdroja - SM ešte nedorazil, rozdiel medzi CZ-SK je pár dní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Yetti je oficiální, nemá cenu vůbec spekulovat, zda se oběví. Dokonce už je celé auto hotové a mělo být představeno v Ženevě 2009, jenže jak je všeobecně známo, před "pár dny" došlo ve Škodovce k výměně vedení ve vývoji a nový "šéf" si vyžádal několik technických změn, které ovlivní i vlastní design, takže není jisté, zda-li se představení neposune, ale asi ne, ikdyž teď mají v Bolce docela napilno, dokončit Fábii combi, nějaký to RS, novinky u Octávky, Superba...a do toho všeho ještě S2K...takže Yetti rozhodně není nyní priorita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 přesně tak "nový šéf" stopnul všechny projekty, ale yetiho by jsme se dočkat měli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 přesně tak "nový šéf" stopnul všechny projekty, ale yetiho by jsme se dočkat měli Jak to myslíš, stopnul?? Tak Fábie combi a RS je snad tutovka, Superb a Yetti taky no a facelift O2 přijít taktéž musí, čili jediný co je zatím out je Joyster a to prý kvůli kapacitám výroby, která už takhle nestačí uspokojovat poptávku (ikdyž nikdy nebylo řečeno, že se to vůbec bude dělat, ať už v jakékoliv podobě). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 stopnul všechny "nový projekty" to co už je hotovo, tomu nic nebrání.. jak píšeš kombik od FII, novej sup, facelift OII a i Yeti... ale co bude dál, to nikdo neví... na některejch místech se už začalo pracovat pro Seat, jelikož není do čeho píchnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 A co Fabia RS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Co jsem zaslechl ve skode tak facelift OII letos rozhodne nebude, pry se zmen docka mozna OI Tour aby se priblizila stavajici podobe skodovek...ale tomu se me nechce moc verit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Co jsem zaslechl ve skode tak facelift OII letos rozhodne nebude, pry se zmen docka mozna OI Tour aby se priblizila stavajici podobe skodovek...ale tomu se me nechce moc verit... Taky se mi tomu nechce věřit, ale pořád se dost prodává, tak kdo ví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 (editace) no kedze planuju Octu Tour vyrabat este 3 roky, myslim s ze mensi fejsliftik by tomu neuskodil (predny naraznik, prip. pr. maska, zadne svetla ) , pripadne aj pouzitie nejakych detailov v interieri z novych modelov ,(volant, radicka, budiky atp.) Editováno: 16. Červen 2007, autor: LUKY-007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 no kedze planuju Octu Tour vyrabat este 3 roky, myslim s ze mensi fejsliftik by tomu neuskodil (predny naraznik, prip. pr. maska, zadne svetla ), pripadne aj pouzitie nejakych detailov v interieri z novych modelov ,(volant, radicka, budiky atp.) ty jo, byla by to ale bomba, my co máme OI, nový karosářský díly, to by bylo, hm, jsem pro :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 no kedze planuju Octu Tour vyrabat este 3 roky, myslim s ze mensi fejsliftik by tomu neuskodil (predny naraznik, prip. pr. maska, zadne svetla ), pripadne aj pouzitie nejakych detailov v interieri z novych modelov ,(volant, radicka, budiky atp.) ty jo, byla by to ale bomba, my co máme OI, nový karosářský díly, to by bylo, hm, jsem pro :) Coze Octavia tour jeste tri roky??? Se divim ze se jim to porad vyplati... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 no kedze planuju Octu Tour vyrabat este 3 roky, myslim s ze mensi fejsliftik by tomu neuskodil (predny naraznik, prip. pr. maska, zadne svetla ), pripadne aj pouzitie nejakych detailov v interieri z novych modelov ,(volant, radicka, budiky atp.) ty jo, byla by to ale bomba, my co máme OI, nový karosářský díly, to by bylo, hm, jsem pro :) Coze Octavia tour jeste tri roky??? Se divim ze se jim to porad vyplati... Právě teď na tom vydělávají-vývoj a počáteční náklady dávno zaplacené, linka postavená, je jí jen potřeba udržovat, takže proč ne? Čím dýl se bude vyrábět, tím víc škodovka vydělá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Právě teď na tom vydělávají-vývoj a počáteční náklady dávno zaplacené, linka postavená, je jí jen potřeba udržovat, takže proč ne? Čím dýl se bude vyrábět, tím víc škodovka vydělá... a navíc to není vůbec špatné auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Právě teď na tom vydělávají-vývoj a počáteční náklady dávno zaplacené, linka postavená, je jí jen potřeba udržovat, takže proč ne? Čím dýl se bude vyrábět, tím víc škodovka vydělá... a navíc to není vůbec špatné auto přesně tak, pokud trochu upraví světla, trochu maska, trochu nárazníky, trochu jinej volant, jiná páčka pod volantem, jiný čalounění a máš to, skoro nový auto, který furt vypadá good. s tou vybavou kontra cena, furt bomba, a navíc mě osobně so OI líbí víc, jak OII, připadá mě taková povedenejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Právě teď na tom vydělávají-vývoj a počáteční náklady dávno zaplacené, linka postavená, je jí jen potřeba udržovat, takže proč ne? Čím dýl se bude vyrábět, tím víc škodovka vydělá... a navíc to není vůbec špatné auto přesně tak, pokud trochu upraví světla, trochu maska, trochu nárazníky, trochu jinej volant, jiná páčka pod volantem, jiný čalounění a máš to, skoro nový auto, který furt vypadá good. s tou vybavou kontra cena, furt bomba, a navíc mě osobně so OI líbí víc, jak OII, připadá mě taková povedenejší Me se víbí líc OII, ale OI taky není k zahození...a navíc myslím u nás, kde se podává i hrozný Logan je možné vše... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.