Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

no, nevím-ty maloobjemové jednotky mě moc neberou...nikdy nevíš, jak moc je to třeba předimenzované, může to rychle odejít + ani chipování turba např. 1,4 není tak slavné, jako by tomu bylo např. u 1,6 s turbem,atd...

Vloženo

Tři výrazné změny by měly odlišovat faceliftovanou Octavii - zrcátka, světlomety a pravděpodobně i mlhovky, které byly v současné generaci abnormálně rozměrné.

lol, nevím co novinky napíšou, až někdo z jejich rádobymoderátorů uvidí realitu. lol

Vloženo

jakože myslíš, že to byla fotka OII Facelift, či že Yetti má stejný spodek?..Jednak jsem si dost zjišťoval a ověřoval informace, jednak i na těch špionážních fotkách nárazník je vidět - čili ten je asi + / - skoro jistý ;)

• o 2 týdny později...
Vloženo

bývalo, zatím běží na lince předfacelift, face začne běžet až po představení. Samozřejmě, že se pár faceliftů vyrobí taky, ale zatím ani v Boleslavi nejsou k vidění

Vloženo

No Paříž začíná za měsíc - by mě zajímalo, jestli to budou tajit až do posledního okamžiku (asi se za ni stydí lol ), nebo pustí oficiální fotky ven dřív, když konkurenti už pomalu všechny pařížské novinky představili a jsou tam podle mě daleko zajímavější auta, než facelift OII...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...