Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

jo je to rovina na spaní ideál i na vození věcí pod ní pořád tam něco mam a kufr je zvenku práznej a neláká zloděje

Upraveno od notobi

super, a je to pevné na to a by to uneslo 80kg? kdy se tam budu pohybovat jako v posteli, ze si na to sednu doprostřed, nepraskne to ? a jestli to chápu tak se to dává bez toho spodního koberce co tam mám teď.

kolik to udrží nevim mam to origo takže pod tim je koberec seřízlej mezi těma bokama, nezkoušel sem na tom zatim ležet

kolik to udrží nevim mam to origo takže pod tim je koberec seřízlej mezi těma bokama, nezkoušel sem na tom zatim ležet

Nazdarek já mám též origo v combajnu, unese V poho mě 98kg 202cm plus mojí pokovičku 6O kg 173cm,dá se v tom krásně spát absolutní rovina a neudělalo to nic ani při pohybování se :prc::palec2:

super, a je to pevné na to a by to uneslo 80kg? kdy se tam budu pohybovat jako v posteli, ze si na to sednu doprostřed, nepraskne to ? a jestli to chápu tak se to dává bez toho spodního koberce co tam mám teď.

měl jsem na podlaze naloženo 300kg a v pohodě ;)

• 1 rok později...

pro Octavii Combi 4*4 tato mezipodlaha ale asi není, že ? Kvůli jiné velikosti (hloubce) kufru...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.