Prosinec 14, 200915 r jo je to rovina na spaní ideál i na vození věcí pod ní pořád tam něco mam a kufr je zvenku práznej a neláká zloděje Upraveno Prosinec 14, 200915 r od notobi
Prosinec 14, 200915 r super, a je to pevné na to a by to uneslo 80kg? kdy se tam budu pohybovat jako v posteli, ze si na to sednu doprostřed, nepraskne to ? a jestli to chápu tak se to dává bez toho spodního koberce co tam mám teď.
Prosinec 15, 200915 r kolik to udrží nevim mam to origo takže pod tim je koberec seřízlej mezi těma bokama, nezkoušel sem na tom zatim ležet
Prosinec 19, 200915 r kolik to udrží nevim mam to origo takže pod tim je koberec seřízlej mezi těma bokama, nezkoušel sem na tom zatim ležet Nazdarek já mám též origo v combajnu, unese V poho mě 98kg 202cm plus mojí pokovičku 6O kg 173cm,dá se v tom krásně spát absolutní rovina a neudělalo to nic ani při pohybování se
Prosinec 19, 200915 r super, a je to pevné na to a by to uneslo 80kg? kdy se tam budu pohybovat jako v posteli, ze si na to sednu doprostřed, nepraskne to ? a jestli to chápu tak se to dává bez toho spodního koberce co tam mám teď. měl jsem na podlaze naloženo 300kg a v pohodě
Červen 2, 201114 r pro Octavii Combi 4*4 tato mezipodlaha ale asi není, že ? Kvůli jiné velikosti (hloubce) kufru...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.