P2M Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 S tim jsem nikdy nemel problem ALe pravda, ja nemam RS sedacky Tak do těch chlupatejch co ty máš, se to vsákne jak do švédský utěrky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Je fakt, ze kdyz si poradne prohlednu fotky, tak je tam videt, hlavne na zadnich sedackach, jak jsou ty potahy zdrcnute. To je místo (jestli teda myslíš ten mezikus mezi opěradlem a sedákem), kde jsou v OII úchyty ISOFIX a i tam je to docela volný, jen to je víc naležato...to by mi vůůůůbec nevadilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Len tak nahodou - ma to niekto uz v O1? Skusenosti s napratavanim? BTW:A je volant v FRS rovnako velky ako ten z ORS2, alebo mensi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 5. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2007 Len tak nahodou - ma to niekto uz v O1? Skusenosti s napratavanim?BTW:A je volant v FRS rovnako velky ako ten z ORS2, alebo mensi? V OI jeste nikdo, ale jak bude cas, tak na tom snad pohnu=)))))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 (editace) Len tak nahodou - ma to niekto uz v O1? Skusenosti s napratavanim?BTW:A je volant v FRS rovnako velky ako ten z ORS2, alebo mensi? V OI jeste nikdo, ale jak bude cas, tak na tom snad pohnu=)))))))))))) Fakt je to dost cool Jen bych měl strach, co Ti nedej bože udělají ty boční airbagy, po vystřelení, když jsou ty opěráky jiné než u Fabie. Ovšem nechci to nijak přivolávat. Nevíš Grygy, kdo kvalitně a za slušný money předělá potahy do FRS? Teď nemyslím jen ALPE, atd. ... Editováno: 11. Září 2007, autor: pentadius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misars125 Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Ahoj kluci :-) koukal jsem na práci grygy(ho) je to moc moc pěkné mít ve Fabce sedačky z Octavie II RS.Příbuzný si koupil Octavii II RS a když sem se stím svezl tak jsem si řekl, že ty sedadla musím mít :-) a tak se ptám!Myslíte že by šli sedačky přešit a předělat aby pasovali do Fabie RS a vypadali totožne a fungovali tak jak na Octavii II. Díky za info (jsem tady nováček takže se zatím rozkoukávám snad to píšu kam mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 misars: Cetl jsi nebo jsi se jen dival na obrazky? Sedacky z OII RS jdou do fabie napasovat, a to vcelku bez problemu. Nemusis nic presivat. Mas tady dokonce i navod a na ten navod jsi dostal odkaz v minulem tematu, ktere jsi zalozil, aniz bys alespon 15 sekund hledal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misars125 Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Neboj se četl jsem to :-).Ale příde mi to tam dost namačkaný a hlavně kolik by stály tydle sedačky a na bazaru myslím že musís mít štestí abys je našel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Kdo hleda najde, zkus hledat. Jeden clen je tady prodava... Namackany to neni vubec, rozmerove vsechno sedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkyn Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 ahoj... můžu se zeptat na důvod výměny ? pochopil jsem to, že to máš ve Fábce RS. Takže by mě zajímalo, jestli si to vyměnil protože jsou RS sedačky bílý nebo protože se ti v nich nepohodlně sedělo? díky za vysvětlení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Menil to proste koli tomu že RS sedačky v OII sú novšie a inak tvarované a lepšie sa v nich sedí, lepšie držia telo ako origo RS na FI mimo to je tam aj ten estetický motív Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host dhandars Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 mazec a zase mazec.Kámoš si je tam narval taky,ale má ted problém se zapojením begů výhřevů.Nevíš jaké dráty jsou na co?Dikes,za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 To nmeni možny! Narvat sedačky z dvojkové Octávii do Fabie??? To se mi snad zdá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Zdárek Dhandarsi, dovolím si odpovědět za Profiho.Tady máš odkázek a tam se dovíš víc,jsou tam i nějaký ty šémátka. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...t=0&start=0 Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Eštějc pro Romaria, taky je tam mám.Né sic z RS,ale z Elegance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 Tomíno S: moc děkuju.Fakt překvapení jako blázen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 v porovnání FI RS a FII sport je taky rozdíl. sedačky z fabie II jsou o něco užší než z RS pocitově při 80kg váhy řidiče jsou pevnější a pohodlnější. Když porovnám s OII jsou podle mě ty FII sport lepší na posezení. v OII RS jsem neseděl. takže když jsem byl před volbou za co vyměnit sedačky ve fabii padla volba na FII sport. To boční vedení je rozhodně větší než u OII Pokud ale pojede v autě s FII sport 110 kg člověk přijde mu že ho to tlačí a že ty sedačky jsou menší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMartyn Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 a kluci co sedačky ze superba...nikde jsme se nedočetl jestli pasují...nevíte někdo dík.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host dhandars Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Umí někdo upravit zadní sedačky,aby se zacvakli jak origo.?já je tam mám,ale musel jsem obětovat držák co je na podlaze a mám je přichycené za ska pásky.Kdyby si chtěl někdo vydělat,aby to bylo ok,tak budu rád.Jsem z Prahy.prosím soukromou zprávu.dikes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejvi99 Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 Lidi nutně scháním někoho kdo má zapojený vyhřevy a bagy je tu někdo takový??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubox Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 Bagy nie, ale výhrevy má zapojené - Jogofogo. Je tu na fóre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpavlik Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 Jak se vam podarilo naimportovat sedacku ridice na sve misto? Me tam prekazi mechanismus otevirani nadrze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 Mám zapojené bagy i výhřev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejvi99 Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 Ahoj lidi hodím to sem mám FRS 04 (předface) koupil jsem sedačky z ORSII a budu zapojovat podle schématu zapojení které tu koluje. Nechámám origo kabeláž ale musím dostat na stranu sedaček konektory z FAbie ale nevím co vše je potřeba koupit pomužete někdo? Bude mě stačit koupit položky 5 a 6?? A jsou stejné pro řidiče i spolujezdce?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.