Jirkasss V//RS Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 (editace) Čistě náhodou jsem nalezl nově založený web, více na: http://www.rs-club.wgz.cz/ Editováno: 5. Červen 2007, autor: Jirkasss V//RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 good, jaktože tam jetě nejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss V//RS Vloženo 5. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 good, jaktože tam jetě nejsi našel jsem sotva před půl hoďkou a jsem v zaměstnání, odpol tam snad nějakou tu fotku pošlu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 jojo taky tam něco pošlu, ať je nás co nejvíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss V//RS Vloženo 5. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 jojo taky tam něco pošlu, ať je nás co nejvíc. Celkem dobrej nápad, myslím. Už to vidím až vypotíme všichni dohromady nějakej malej srazek někde u vody či tak, samý FRS, to by bylo pokocháníčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 No jeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Tak už jsem se tam regnul taky ale je tam dost mrtvo. Takový srázek by nebyl špatná věc. To by bylo potom sousto pro TV NOVA: U přírodního koupaliště **** bylo najednou odcizeno 9 vozů Fabia RS z různých okresů. Jak je možné, že jich parkovalo tolik na jednom místě? Martin Mrnka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 takovej klub už je tu dávno, jen to tam umřelo - http://groups.yahoo.com/group/FabiaRS/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 To vím, tam jsem od začátku a mám tam i nějaké ty příspěvky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 To vím, tam jsem od začátku a mám tam i nějaké ty příspěvky... nápodobně (petrsvetr2000) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 libornovotn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Snaha je ne.A taky kdo vsechno ma RS ze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 FRS je v ČR mraky jenže z těch majitelů chodí na web tak 0,1% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 To jo.Myslel jsem tady na forum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.