Aischylos Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Zdravíčko, chtěl sem se zeptat, nemá někdo nápad co to když se začalo najednou při přejezdu retardéru, nebo i menší nerovnosti hrozivě bouchat zadní plato??? Úchyty, únava něčeho??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Nemas nahodou v nich repro?? Teoreticky mozu byt "unavene" tie plasty, na ktore sa zacvakava to plato a potom je pri piatych dverach o nieco nizzsie a gumove dorazy na piatych dverach ti ho poriadne nevymedzia a potom "podskakuje" pri nerovnostiach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Též jsem řešil něco podobného, ale u sedana. Zkoušel jsem vyndavat nářadí, rezervu, jezdit s odklopenou podlahou kufru a nic. Mám doděláváné zadní repro, tak jsem zkoušel i vytlumit zadní plato (u sedana pevné) a to také nezabralo. Takže jsem to přestal řešit. Za čas jsem jel bráchovou Fabií (hatchback) a dělá mu to ten samý zvuk. Takže to bude asi zvuk přímo od nápravy nebo duní střecha. Když jsem v zimě přezul na kvalitní zimní pneu, tak se ten zvuk výrazně eleminoval. Teď foukám letní na zadku o 0,1 atmosféry míň a je to celkem OK. Jinak ten zvuk pozoruju hlavně na pražských kvalitních silnicích (přejezdy kolejí, kočičí hlavy...). Mimo Prahu takové prdy zadní náprava nedostává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aischylos Vloženo 5. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Díky moc za odpovědi jj, přesně tak, v těch cestách se shodnem...no uvidí se, zejtra dostane fungl nové michellinky, tak doufám, že to třeba trochu omezí..rozhodně budou lepší než minulé gumy...uvidí se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.