culda Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 ahoj můžete mi sem někdo hodit foto kde máte v autě u combi měnič CD ? zajímá mě ten v kufru . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 bejvá na levé straně na tokvým držáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 Múj osobní názor je: kašli na měnič, nejaký rádio na MP3 a máš vystaráno. Osobne to tak mám a určite by se my nechtelo tahat kabely do zadu auta. MP3 je rozhodne pohodlnejší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 (editace) Tak tak, vlevo vzadu - plechovej držák na 3 šrouby. Editováno: 8. Červen 2007, autor: lukash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 Držák v kufru... cdměnič si domyslete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 8. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 Múj osobní názor je: kašli na měnič, nejaký rádio na MP3 a máš vystaráno. Osobne to tak mám a určite by se my nechtelo tahat kabely do zadu auta. MP3 je rozhodne pohodlnejší. ono se na to kašlat nedá ,když mam navigaci origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 8. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 díky za foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 díky za foto Osobně bych to radši vymyslel někam pod přední sedačku jako to má fabia... ale neměl jsem na to čas přecijen pořát lozit do kufru je za chvíli otrava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Já ho narval do schránky v přístrojovce a naprostá spokojenost. Nechtělo se mi ho dávat do kufru, ale každej má jinej názor. Ale fotku ti sem dám, abys věděl jak moc jsem šikovnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 no k navi bych asik volil měnič, ale jednodinovej dal ho do kaslíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 Já ho narval do schránky v přístrojovce a naprostá spokojenost. Nechtělo se mi ho dávat do kufru, ale každej má jinej názor. Ale fotku ti sem dám, abys věděl jak moc jsem šikovnej. No proč ne ale já teda občas taky něco vozím v tom kastlíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 taky bych ho nejradši vrazil pod sedadlo, v kufru mi vůbec nevyhovuje ale teď můžu k navi napojit MP3 nebo mobil a sosat hudbu z toho, tak na stěhování měniče asi prdím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischa Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Já ho narval do schránky v přístrojovce a naprostá spokojenost. Nechtělo se mi ho dávat do kufru, ale každej má jinej názor. Ale fotku ti sem dám, abys věděl jak moc jsem šikovnej. No proč ne ale já teda občas taky něco vozím v tom kastlíku Ja taky vozim veci v kastliku, a takhle jsem si ho tam napasoval ja.Nezabere moc mista-viz fotecky.... Mimochodem schanim jeste jeden original VW cd menic na 6 cd. Nevite nekdo o nejakem??? kdyztak mi dejte vedet na mejl techmachine@atlas.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Já ho narval do schránky v přístrojovce a naprostá spokojenost. Nechtělo se mi ho dávat do kufru, ale každej má jinej názor. Ale fotku ti sem dám, abys věděl jak moc jsem šikovnej. No proč ne ale já teda občas taky něco vozím v tom kastlíku Ja taky vozim veci v kastliku, a takhle jsem si ho tam napasoval ja.Nezabere moc mista-viz fotecky.... Mimochodem schanim jeste jeden original VW cd menic na 6 cd. Nevite nekdo o nejakem??? kdyztak mi dejte vedet na mejl techmachine@atlas.cz Když jsi tam dal 1-din, tak není co řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.