Publikováno Červen 12, 200718 r pri nahodnom polihovani pod autom som zistil, ze mam na lavej strane /u vodica/ mastnu cast, ktora je na obrazku zvyraznena. na pravej strane je to suche. neviete niekto cim by to mohlo byt? Upraveno Červen 12, 200718 r od Tunak
Červen 12, 200718 r pri nahodnom polihovani pod autom som zistil, ze mam na lavej strane /u vodica/ mastnu cast, ktora je na obrazku zvyraznena. na pravej strane je to suche. neviete niekto cim by to mohlo byt? Tak asi gufero v převodovce. Umyl bych to Wapem a pozoroval . Jestli se to znovu projeví pak bych to řešil
Červen 12, 200718 r Autor no tak to je blbe, kara je este v zaruke... skusim to umyt a uvidim ci to bude naspat, pod autom mastne flaky nemavam, tak to bude asi len po troske presakovat. ja som to prave nechal tak, lebo som to chcel dat do servisu, ale pri tej myslienke sa mi otvara nozik vo vacku
Červen 14, 200718 r no tak to je blbe, kara je este v zaruke... skusim to umyt a uvidim ci to bude naspat, pod autom mastne flaky nemavam, tak to bude asi len po troske presakovat. ja som to prave nechal tak, lebo som to chcel dat do servisu, ale pri tej myslienke sa mi otvara nozik vo vacku To potom bude možná ještě něco z montáže. Vždyť to nevypadá , že by to bylo od oleje, že bytam něco unikalo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.