Červen 17, 200718 r změna plánů... Jedu hradec... nic to ale nemění na tom že nej akce jsou dráždany...
Červen 20, 200718 r Taky Hradec, i když teda se mi tam 2x moc nelíbí... Ale mám to dá se říci za kopcem, tak na prdeli doma sedět nehodlám :-)
Červen 20, 200718 r to teda bude nabita fabia scene...chtelo by to udelat fotku s vsema fabiakama dohromady....
Červen 20, 200718 r Autor Fabia scene: - Schlumpf - Olin - Svanco - Fíla - Fabio - ... - ... - ... kdo ještě?
Červen 20, 200718 r se Svancem jezdí ještě 2 fabie většinou stávají společně... ta červená s tím čertem a ještě jedna... dále bývá ve fabia scene ten sedan s těma chrom kolama...
Červen 20, 200718 r Autor ten sedan schrom kolama a lakovanejma lištama na nárazníku v Blatný byla ještě jedna krátká modrá s FabiaCup nárazníkem ta šedá - od Svanca je myslím Manolo zde z fóra Jak to tak vidím, co kdybych si radši zajel pro pohár do Drážďan za Fabia scene, než se mořit pro aspoň jeden bod do Hradce???
Červen 21, 200718 r já mám v hradci ibiza scene... ale měnit to podruhé nebudu... jedu se mrknout do hradce...
Červen 21, 200718 r @fila...jses si jistej ze na vw alarm bude fabia szene?? @lewis... ibiza nebo seat scene??
Červen 21, 200718 r je tam fabia scene octa scene skoda sontige scene ibiza/arosa scene leon/toledo/cordoba scene seat sontige scene asi 6 různých audi scene a u VW scene je jich skutečně hafec...
Červen 22, 200718 r tyjo to čumim co vás do toho hradce jede, každej to zatracoval(vč. mě a vida co se vás tam najdenou hrne)
Červen 22, 200718 r @lewis...ja myslel v hradci...psal si ze mas v hradci ibiza scene to ne... já mám v hradci klasiku seat scene... takže chytačka pouze pokud nepřijede konkurence... nemám auto, které by se umístilo... ale loni jsem byl v těch dráždanech a přivezl jsem si 1. místo... měl jsem přímo kategorii a navíc se jim to auto líbilo... jsem to ani moc nechápal ale mluvili něco o motoru že se jim líbí v bílém že tam všichni mají chrom a libil se jim žlutej interier že prej tam mají všichni bílou a béžovou kůži a tak... byly vcelku rozumní... info: www.vw-alarm.de
Červen 22, 200718 r Autor @lewis...ja myslel v hradci...psal si ze mas v hradci ibiza scene to ne... já mám v hradci klasiku seat scene... takže chytačka pouze pokud nepřijede konkurence... nemám auto, které by se umístilo... ale loni jsem byl v těch dráždanech a přivezl jsem si 1. místo... měl jsem přímo kategorii a navíc se jim to auto líbilo... jsem to ani moc nechápal ale mluvili něco o motoru že se jim líbí v bílém že tam všichni mají chrom a libil se jim žlutej interier že prej tam mají všichni bílou a béžovou kůži a tak... byly vcelku rozumní... info: www.vw-alarm.de konečně viděli pořádný auto
Červen 22, 200718 r já jsem myslel že si dělaj prdel... oni vysloveně nadšený a já na ně koukal s přizavřenýma očima a skrz zuby řikám oni si ze mě dělaj prdel že jo??? lol pak mi došlo že asi ne... moc je jim libil muj airbrush na víčku... :prc:
Červen 23, 200718 r Zdarek, nemel by nekdo fotky pro CzechTuning.cz. Kdyztak dejte vedet, predem diky.
Červen 23, 200718 r Autor já jsem myslel že si dělaj prdel... oni vysloveně nadšený a já na ně koukal s přizavřenýma očima a skrz zuby řikám oni si ze mě dělaj prdel že jo??? lol pak mi došlo že asi ne... moc je jim libil muj airbrush na víčku... :prc: no a tys ho teď změnil
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.