Publikováno Červen 19, 200718 r Nevíte jestli pedáli z Fabie Rs pasujou i do Supa,pač mám jedny vyhlídlí a newim esli pasujou...
Červen 20, 200718 r Autor Tak dikas ještě že sem je nevzal pač sem je v katalogu viděl v Supoj tak to jenom stejně vypadaj,ale jsou větší...
Březen 12, 200817 r Autor Koukal sem do katalogu a do Superba je taky dali ja vim,ze vetsi,ale dali Byli ve sport paketu takze co se zeptat u zelenejch jestli nejdou koupit jako nahradni dil??? Listy si prece taky muzu koupit presto ze tam nebyli...
Březen 13, 200817 r Koukal sem do katalogu a do Superba je taky dali ja vim,ze vetsi,ale dali Byli ve sport paketu takze co se zeptat u zelenejch jestli nejdou koupit jako nahradni dil??? Listy si prece taky muzu koupit presto ze tam nebyli... to by mě taky zajímalo jestli se dají koupit.klasický z fabky a octy tam nejdou
Březen 14, 200817 r Autor to by mě taky zajímalo jestli se dají koupit.klasický z fabky a octy tam nejdou No pooptam se na ty orig ze sport paketu...kdyztak tam dam Momo nebo Issota....Vse,ale casem nic neniza darmo!
Březen 14, 200817 r já jsem se na ně ptal ve vistacaru v hodoníně a tam mi řekli, že v katalogu sice jsou, ale že je nemají v ceníku, takže nejdou objednat.
Březen 14, 200817 r Autor já jsem se na ně ptal ve vistacaru v hodoníně a tam mi řekli, že v katalogu sice jsou, ale že je nemají v ceníku, takže nejdou objednat. No tak taky se optam...nevim,ale proc by to nemelo jit sehnat....
Březen 14, 200817 r No tak taky se optam...nevim,ale proc by to nemelo jit sehnat.... nevím, ale nemají. Ani ve Zlíně u samohýla - tam je kamoš, ten by mi nekecal. Je to ale už asi 3 týdny co jsem se ptal, tak možná už to jde... Upraveno Březen 14, 200817 r od Dan-zlin
Březen 14, 200817 r Autor nevím, ale nemají. Ani ve Zlíně u samohýla - tam je kamoš, ten by mi nekecal. Je to ale už asi 3 týdny co jsem se ptal, tak možná už to jde... Nojo no tak nezbyde nic nez tam dat Momo nebo issota
Březen 18, 200916 r Tak jsem našel opěrky z RS6 - měli by pásnout do Supa - jen ta cena... http://www.vwmaniac-club.cz/Blue/index.php...ovní-nášlap-rs6
Březen 31, 200916 r Tak jsem našel opěrky z RS6 - měli by pásnout do Supa - jen ta cena...http://www.vwmaniac-club.cz/Blue/index.php...ovní-nášlap-rs6 JJ, na VW clubu je prodává ZVÍŘÁTKO. http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=40&t=98230
Duben 7, 200916 r Zdárek, jenom mě zajímá jestli ty pedály z Audi RS6 pasujou stopro do Superbu. ????
Květen 1, 200916 r Tak pedályna Supíka už mám doma, musím je nafotit a napíšu vám i obj. čísla. Jsou origo objednaný z Etky. Vypadají uplně stejně jako do Fábky RS akorát větší. Nafotím to a co nejdřív to se dám.
Květen 2, 200916 r Tak pedályna Supíka už mám doma, musím je nafotit a napíšu vám i obj. čísla.Jsou origo objednaný z Etky. Vypadají uplně stejně jako do Fábky RS akorát větší. Nafotím to a co nejdřív to se dám. Tak to je super dej vědět cenovku joo? Dikec
Květen 5, 200916 r A kdo má zájem tak tady jsou obj. čísla BRZDA : 3D1 721 173 4P7 SPOJKA: 3D1 721 173 A 4P7 PLYN : 3U1 721 647
Květen 6, 200916 r Sada origo z ETKY 2600,-Někdo tu ale psal že to sežene levněji proto ty čísla Kde jsi je sehnal ty? Určitě jsi za ně nedal dle ETKy!!! Jsou super §
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.