sakin Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Tak jsem si udělal radost .... konečně pořádné auto .... A heleme se luxusní Nissánek. Toš teda pěkné autíčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 27. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 cau garnyk tym HP sporting bol nejaky kluc na nastavenie vysky? vcera mi dosli domov a nic k nim nebolo ,nechcem to kladivom a srobovakom riesit Jo jasně klíč je třeba zda máš štelovatelnou výšku podvozku ... tady byl takže i klíč je třeba.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 28. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 A heleme se luxusní Nissánek. Toš teda pěkné autíčko Jo jo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 28. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Oprava xenonu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 28. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 ještě jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 28. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 výmněna horního uložní na tlumičích .... bez montáže tlumičů. s auta..... taková specialitka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 výmněna horního uložní na tlumičích .... bez montáže tlumičů. s auta..... taková specialitka... Také šikulka ten Petříček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 28. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Také šikulka ten Petříček No dělám co mohu .... člověk se musí zdokonalovat .... jinak dnes jsem dělal auto vašeho bose přes finance.... ale foto jsem nedělal protože nebyl čas ..hlavně ,že byl spokojen že... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 No dělám co mohu .... člověk se musí zdokonalovat .... jinak dnes jsem dělal auto vašeho bose přes finance.... ale foto jsem nedělal protože nebyl čas ..hlavně ,že byl spokojen že... No přes prachy je dobrej, což se o ovládání a péči o vůz zrovna říci nedá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 31. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 No přes prachy je dobrej, což se o ovládání a péči o vůz zrovna říci nedá No to nedokážu posoudit .... ale říkal jsem mu na rovinu ... že než renovovat jeho motor ..je lepší a mín nákladné dát jiný ... tak uvidíme.. zatím to šlape... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 31. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 zase z jiného soudku .... Opel vectra 2.0 dti .... čerpadlo K.O. Rozvody řetezem .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 peto proc mi to smrdi ja to auto hodim ze skaly asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 31. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 peto proc mi to smrdi ja to auto hodim ze skaly asi Hele první co ... tak se podívej zda nemáš na koberečku nějaké psí hovno.... ... hele takle nevím se podívám až přijedeš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 ja ti dam psi hovno vole to de z vetraku .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 ja ti dam psi hovno vole to de z vetraku .) Mrtvej potkan nebo myš. Skoro bych s na to vsadil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 divny no ja nic nenasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 9. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 divny no ja nic nenasel nějaký vetřelec v pylovém filtru...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dmvnitra Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 kolko je tam ten filter - ja som mal cca 3rocny - ku koncu to bolo tiez uz dost citit, myslel som si tiez, ze sa tam nieco uhniezdilo, nic tam nebolo. po vymene parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 divny no ja nic nenasel ty mas klimu,ne vitto?Co treba zaprasenej ten odtokovej kanal?Kterym pak stejka voda po nachlazeni.Zasravaji se a pak smrdi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 12. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 ty mas klimu,ne vitto?Co treba zaprasenej ten odtokovej kanal?Kterym pak stejka voda po nachlazeni.Zasravaji se a pak smrdi.. já teda nic necejtil ... ale prý něco jako guma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 13. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 tak zase jedno okno na výmněnu plus stahovačka... jo hold u nás v řepo začínají řádit chuligáni a zloději ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 13. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 servísek jednoho nového krasavce ... supík v pěkné náloži .. alkantara, solární šíbr atd.... 1.8 turbo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 servísek jednoho nového krasavce ... supík v pěkné náloži .. alkantara, solární šíbr atd.... 1.8 turbo.... Tohle, ale v automatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 13. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Tohle, ale v automatu no dle gusta já moc nemusím .. jedině DSG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIRBE Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 trochu OT: sem slysel zes flexoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.