Publikováno Červenec 11, 200718 r Mám problém, rodiče mi nechali auto, když odjeli na dovolenou a já nemůžu najít odemykání zpátečky..vůbec nevím kde to může být..prolezl jsem celý auto a fakt nevím... kdyby jste někdo v tomhle měl větší vědomosti než já,tak mi prosím pisnětě sem nebo raději na mail (mikeshacek@centrum.cz). Předem díky moc..
Červenec 11, 200718 r Rodice dobe vedeli, proc Te neseznamili s takovymi detaily, jako je odemykani zpatecky. Na silnicich bude o neco klidneji.
Červenec 11, 200718 r Mám problém, rodiče mi nechali auto, když odjeli na dovolenou a já nemůžu najít odemykání zpátečky..vůbec nevím kde to může být..prolezl jsem celý auto a fakt nevím... kdyby jste někdo v tomhle měl větší vědomosti než já,tak mi prosím pisnětě sem nebo raději na mail (mikeshacek@centrum.cz). Předem díky moc.. zkus odhrnout tapecírunk co je pod střechou a když to tam nenajdeš, tak ještě možná v kufru pod rezervou. Kolem řadící páky bych to určitě nehledal, to bych byl asi blbej.
Červenec 11, 200718 r odcouvej to do nejblišího autorizovaného servisu tam ti poradí co kdyz mu rodice pred odjezdem nacouvali do garaze
Červenec 11, 200718 r Tééééda vy jste na něj zlí Chudák chce udělat rodičům radost jak přeparkuje a vy tohle
Červenec 12, 200718 r Zajímavé téma... Občas trochu srandy neuškodí... Jako nejlepší hodnotím příspěvek od vikino1
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.