Lukáš85 Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Zdravim Prosím o pomoc před nějakým časem jsem zjistil že mi přestalo auto pod tou mou nohou nějak jet.. Psalo mi chybu na ventilu zpětného vedení zplodin , odpojil jsem ho , opět zapojil a nepsalo nic , koupil jsem nový ,vyměnil , a stále nic ,turbo jako by nedostávalo impuls ,nebo nevim. Lopatky natáčí ,ale nevim jestli uplně ,nebo jak. (neni vidět) Nevim jestli koupit i ten druhý ventil N18 (elmag. ventil zpětného vedení výfuk.plynů ) , když oni píšou na všech ventilech pro zpětné vedení výf.plynů. Koupil jsem 1H0 906627A ,přišel mi ,zdá se bez toho A -1H0 906627 ,anebo mi poslal ventil na omezení plnícího tlaku ..vubec nevim jak se v tom orientovat, jsou ty ventily stejné ,anebo maj nějaký jiný popis práce pohybuju se na hranici ,že auto prodám a koupím 66kW a bude pokoj od ventilů a celé té geometrie lopat an turbu Díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Lukáš85 napsal: Zdravim Prosím o pomoc před nějakým časem jsem zjistil že mi přestalo auto pod tou mou nohou nějak jet.. Psalo mi chybu na ventilu zpětného vedení zplodin , odpojil jsem ho , opět zapojil a nepsalo nic , koupil jsem nový ,vyměnil , a stále nic ,turbo jako by nedostávalo impuls ,nebo nevim. Lopatky natáčí ,ale nevim jestli uplně ,nebo jak. (neni vidět) Nevim jestli koupit i ten druhý ventil N18 (elmag. ventil zpětného vedení výfuk.plynů ) , když oni píšou na všech ventilech pro zpětné vedení výf.plynů. Koupil jsem 1H0 906627A ,přišel mi ,zdá se bez toho A -1H0 906627 ,anebo mi poslal ventil na omezení plnícího tlaku ..vubec nevim jak se v tom orientovat, jsou ty ventily stejné ,anebo maj nějaký jiný popis práce pohybuju se na hranici ,že auto prodám a koupím 66kW a bude pokoj od ventilů a celé té geometrie lopat an turbu Díky za pomoc. těch kokotin je tam více.mně to píše regulace tlaku vzduchu už delší dobu.jal jsem se tedy to prohlédnout.zprvu jsemměl díru v intercooleru(chytráci v servisu),tu jsem zalepil a padalo to donouzáku furt,vyměnil jsem podtlakové hadičky a od té doby turbo pískálo až za hranicí 2000 ot.,přitom VAG píše neustále totéž.pak jsem si napůjčoval ty dva ventily co jsou na kastli a nic.daljsem vyčistit turbo a to bylo v háji.koupil jsem nové a zase nic,zase ta samá závada.no nic,možnost si vše půjčit je skvělá a za to kolegovi velký DÍK!o víkendu budu študovat co a jak.mimo jiné by to mohlo být palivovým filtrem který dám nový a dál se pozná.může to být jeden z těch zminovaných ventilů,může tobýt váha vzduch,může být ten snímač co je na intercooleru.dám ti pak vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filas1 Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Taky mi to padalo do nouzáku, nemohl jsem na to přijít, nakonec to byla vyrezlá podtlaková plechovka na ovládání lopatek v turbu. Vyměnila se a je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš85 Vloženo 13. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 octaviaman napsal: Lukáš85 napsal: Zdravim Prosím o pomoc před nějakým časem jsem zjistil že mi přestalo auto pod tou mou nohou nějak jet.. Psalo mi chybu na ventilu zpětného vedení zplodin , odpojil jsem ho , opět zapojil a nepsalo nic , koupil jsem nový ,vyměnil , a stále nic ,turbo jako by nedostávalo impuls ,nebo nevim. Lopatky natáčí ,ale nevim jestli uplně ,nebo jak. (neni vidět) Nevim jestli koupit i ten druhý ventil N18 (elmag. ventil zpětného vedení výfuk.plynů ) , když oni píšou na všech ventilech pro zpětné vedení výf.plynů. Koupil jsem 1H0 906627A ,přišel mi ,zdá se bez toho A -1H0 906627 ,anebo mi poslal ventil na omezení plnícího tlaku ..vubec nevim jak se v tom orientovat, jsou ty ventily stejné ,anebo maj nějaký jiný popis práce pohybuju se na hranici ,že auto prodám a koupím 66kW a bude pokoj od ventilů a celé té geometrie lopat an turbu Díky za pomoc. těch kokotin je tam více.mně to píše regulace tlaku vzduchu už delší dobu.jal jsem se tedy to prohlédnout.zprvu jsemměl díru v intercooleru(chytráci v servisu),tu jsem zalepil a padalo to donouzáku furt,vyměnil jsem podtlakové hadičky a od té doby turbo pískálo až za hranicí 2000 ot.,přitom VAG píše neustále totéž.pak jsem si napůjčoval ty dva ventily co jsou na kastli a nic.daljsem vyčistit turbo a to bylo v háji.koupil jsem nové a zase nic,zase ta samá závada.no nic,možnost si vše půjčit je skvělá a za to kolegovi velký DÍK!o víkendu budu študovat co a jak.mimo jiné by to mohlo být palivovým filtrem který dám nový a dál se pozná.může to být jeden z těch zminovaných ventilů,může tobýt váha vzduch,může být ten snímač co je na intercooleru.dám ti pak vědět. zdravim.. dobře ,až bys na to nějak přišel ,napiš, já už nevim čím by to mohlo být ,až mě to nasere ,koupím motor 66kw a bude pokoj. Kdybych měl kde pujčit váhu vzduchu nebo ten jeden ventil , tak by to bylo jiné , takhle jít a koupit to , není sranda.. ani nevim co ta váha stojí ,všude píšou jinak. uvidíme, turbo jsem měl taky vyhozeno , to bylo zakarbonované až až, to stejné egr ventil , byla tam díra tak o průměru 2cm ,místo těch "x" ,to samo na sání... nevim nevim.. Třeba už se mu nechce při 160000km ... a zdá se mi že je to slabé. Díky..zdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fantik Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Odkud jseš? Mám náhradní váhu ventil i diagnostiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš85 Vloženo 13. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Fantik napsal: Odkud jseš? Mám náhradní váhu ventil i diagnostiku. kamaráde Jablonec nad Nisou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fantik Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Já Mimoň, proč si se nestavil u Andreho toho máš nejblíž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš85 Vloženo 13. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Fantik napsal: Já Mimoň, proč si se nestavil u Andreho toho máš nejblíž O Andrém nic nevim ,kde ,jak odkud?? Jestli je někde poblíž odsud ,tel, nebo adresa? No to mě trefí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 Lukáš85 napsal: Fantik napsal: Já Mimoň, proč si se nestavil u Andreho toho máš nejblíž O Andrém nic nevim ,kde ,jak odkud?? Jestli je někde poblíž odsud ,tel, nebo adresa? No to mě trefí . já praha ..to je dálka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fantik Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 Andre je z Desné a dílnu má poblíž, telefon na něj je 728 76 37 70 klidně se odkaž na mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš85 Vloženo 14. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 OK..díky moc..zkusim mu zavolat... Snad se to nějak podaří zjistit... díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fantik Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 Jj, Andre je šikovnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš85 Vloženo 14. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 Andremu ,zavolám v pondělí , je blbý otravovat ho o víkendu.. Jakto že jsem o nikom takovém nevěděl ,a to je tak blízko . Snad nebudu muset kupovat turbo.. uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 Lukáš85 napsal: Andremu ,zavolám v pondělí , je blbý otravovat ho o víkendu.. Jakto že jsem o nikom takovém nevěděl ,a to je tak blízko . Snad nebudu muset kupovat turbo.. uvidíme Turbo v těchto připadech zcela vyjimečně to bude něco jiného - váha , naklápění nebo ventil, nebo jen hadičky . však Andre tzo odhalí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš85 Vloženo 14. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 Hadičky jsem koupil nové právě , to si taky ze mne udělali srandu s cenou , no ventil mám nový ,kupoval jsem ten na změnu tlaku ( už se v nich nevyznám ) ,a váhu jsem měl vyndanou , byla zanešená ,vyčistil jsem ji a nic, egr jsem měl taky venku , sání jsem měl celé rozebrané ,vyčistilo se to ,a stále je to nějaké zabržděné. no už to má 160000km.. tak už jen čekat co odejde dřív. Snad máš pravdu a turbo bude fit.. ikdyž tomu nevěřím moc.. a to jsem ho tak šetřil snad na to přijde kolega Andree Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Lukáš85 napsal: Hadičky jsem koupil nové právě , to si taky ze mne udělali srandu s cenou , no ventil mám nový ,kupoval jsem ten na změnu tlaku ( už se v nich nevyznám ) ,a váhu jsem měl vyndanou , byla zanešená ,vyčistil jsem ji a nic, egr jsem měl taky venku , sání jsem měl celé rozebrané ,vyčistilo se to ,a stále je to nějaké zabržděné. no už to má 160000km.. tak už jen čekat co odejde dřív.Snad máš pravdu a turbo bude fit.. ikdyž tomu nevěřím moc.. a to jsem ho tak šetřil snad na to přijde kolega Andree tak zdar kolego, já jsem po všem možném vyměněném přišel na to,že při výměně hadiček jsem otočil ten černobílý ventilek co je na té hadičce,tudíž mi do turba nešlo nic,ted je to už správně tak to lítá zase jako zamlada! držím palce at to dobře dopadne!já to moje turbo měnil,bylo poškozené,ale zjevně si pomohli někde v servisu,mámsvé důvody si to o nich myslet,hlavně ten že od té doby mi to autí prostě nejelo! čaues. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš85 Vloženo 17. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 Tak zdravim taktéž, tak aspon máš klid..zato já jsem se ještě nedostal dál.... Snad dnes se dostanu tady k jednomu kolegovi ,snad poradí on co s tím.. jinak koupím benzína a bude. díky. měj se ,ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 Lukáš85 napsal: Tak zdravim taktéž, tak aspon máš klid..zato já jsem se ještě nedostal dál.... Snad dnes se dostanu tady k jednomu kolegovi ,snad poradí on co s tím.. jinak koupím benzína a bude. díky. měj se ,ahoj zkusit sehnat schéma zapojení zěch hadiček,ale ve škodovce ho taky nemají,tak jedině diesel centrum - na foru!to je nejlevnější čím můžeš začít! http://dieselpower.cz/forum/index.php čaues!držím palce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš85 Vloženo 17. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 Ahoj.... ráno se do toho pouštím..tak snad najdu něco pozitivního. anebo teda negativního díky moc.. hoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.