Červenec 20, 200718 r Jaký je v tom rozdíl? pri jednocedtnom je komunikácia z ovladača k autu pri dvojcestnom je komunikácia z ovladača k autu a aj opačne pri dvojcestných vzásade platí, že majú viac funkcií ako jednocestné najznámejšia značka pri dvojcestných je magicar
Červenec 20, 200718 r Autor Aha, no tak to dík za info. Jsem vůbec něvěděl. Nemontuje někdo z Liberce a okolí alarmy? Nutně potřebuju. V pondělí se mi snažili ukrást auto a kdyby nezasáhl soused, tak jsem ho už neměl. Vyplašil je akorát, když měnili řídící jednotku motoru. Zlámat jim nohy hajzlům.
Červenec 20, 200718 r Hajzlové! Tak to bych koupil sousedovi aspoň 18 letou láhev whisky. Já jsem se tuhle dobýval k řidicí jednotce motoru a musím přiznat, že je docela dobře umístěná, určitě lepší než kdyby byla v motoru.
Červenec 20, 200718 r Autor Hajzlové! Tak to bych koupil sousedovi aspoň 18 letou láhev whisky. Já jsem se tuhle dobýval k řidicí jednotce motoru a musím přiznat, že je docela dobře umístěná, určitě lepší než kdyby byla v motoru. No to taky neboj, koupil sem mu pořádnou flašku slivovice. A dneska jsem si pro octáku byl a cena za opravu a práci v autorizovaném servisu 18 200,-Kč. Ještě že jsou ty havarijní pojistky, jinak bych se asi zbláznil.
Červenec 26, 200718 r Hajzlové! Tak to bych koupil sousedovi aspoň 18 letou láhev whisky. Já jsem se tuhle dobýval k řidicí jednotce motoru a musím přiznat, že je docela dobře umístěná, určitě lepší než kdyby byla v motoru. No to taky neboj, koupil sem mu pořádnou flašku slivovice. A dneska jsem si pro octáku byl a cena za opravu a práci v autorizovaném servisu 18 200,-Kč. Ještě že jsou ty havarijní pojistky, jinak bych se asi zbláznil.
Červenec 26, 200718 r mám dvoucestný alarm s vyřazením starteru a jsem s ním spokojeny .CS-1513LCD /LED
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.