Publikováno Červenec 25, 200718 r Poradí mi někdo jak mám předělat zapojení relé denního svícení? Teď to mám tak , že po nastartování se mi rozsvítí hlavní světla, ale chtěl bych to tak aby mi svítily přídavné světla pro denní svícení, hlavní byly zhaslé a po otočení vypinače přídavné zhasly a svítily originální. Jo a sada na to denní svícení je od molpiru.Ale schéma už nemám.
Červenec 25, 200718 r Myslím, že to nebude problém. Poradil bych, ale jsem teď na dovče a nemám před sebou schéma. Jestli nikdo neporadi tak se ozvi v neděli večer.
Červenec 25, 200718 r Poradí mi někdo jak mám předělat zapojení relé denního svícení? Teď to mám tak , že po nastartování se mi rozsvítí hlavní světla, ale chtěl bych to tak aby mi svítily přídavné světla pro denní svícení, hlavní byly zhaslé a po otočení vypinače přídavné zhasly a svítily originální. Jo a sada na to denní svícení je od molpiru.Ale schéma už nemám. Ahoj řešil jsem to samé cca před měsícem zde je to popsané, je to jednoduché http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry484446
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.