Majký Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 http://uk.youtube.com/watch?v=91FjQuLoD9U&...2Drealne%2Ehtml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 25. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 http://uk.youtube.com/watch?v=7wLlE8241YQ&...ted&search= vážně super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 síla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 No pěkný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 A votom to dnes vše je. Lež, kecy, přehánění, věty jsou samý přívlastky. Jo, ale lidi jsou fakt blbí, můžeme si za to sami. Kdyby jsme se na ty co lžou vykašlali, ... no to je jen taková teorie, já vím, lidi nikdy netáhnou za jeden provaz. Ti co to myslí poctivě, nepřehánějí a nelžou, tak nemají v obchodě šanci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Minuli tyden jsem si daval pausal od vodafonu dali mi nove cislo stim ze na tom starym to nejde zavedst a pritom to bylo taky cislo vodafonu to je nejaky divny ne je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Tak to je fakt hustý, jo vodafon je vodafon.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwberni Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 Minuli tyden jsem si daval pausal od vodafonu dali mi nove cislo stim ze na tom starym to nejde zavedst a pritom to bylo taky cislo vodafonu to je nejaky divny ne je delal jsem tam ono je to vsechno lakadla na lidi samozrejme ze to jde jenze to ten prodejce nema nabizet ale kdyby jsi jako zacal delat ze to teda ne a ze to zrusis tak by se vyjimka udelala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.