beda46 Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 dobrý den,potřeboval bych poradit,mám okt.2001 1,6i 75kw.jel jsem s ní do práce cca v 6 hodin ráno.venku je teplota cc 12 stupnu.kolem 9 ráno jsem nastartoval motor cca na 2 minuty a pak jej vypnul a zjistil jsem že se mi rozbehla menší vrtule u chladiče a běžela cca 8 minut...voda v chladiči je po rysku a je studená.nevím co to má znamenat....poté jsem to zkusil znovu a se stejným výsledkem....mohl by mi nekdo prosím poradit?jsem v tomto oboru lajk...díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 dobrý den,potřeboval bych poradit,mám okt.2001 1,6i 75kw.jel jsem s ní do práce cca v 6 hodin ráno.venku je teplota cc 12 stupnu.kolem 9 ráno jsem nastartoval motor cca na 2 minuty a pak jej vypnul a zjistil jsem že se mi rozbehla menší vrtule u chladiče a běžela cca 8 minut...voda v chladiči je po rysku a je studená.nevím co to má znamenat....poté jsem to zkusil znovu a se stejným výsledkem....mohl by mi nekdo prosím poradit?jsem v tomto oboru lajk...díky Ta menší vrtule je kvůli klimě a ta by měla běžet pořád když je klima zaplá, teda aspoň si to myslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beda46 Vloženo 30. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 klima byla vyplá.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.