snb-rider Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 díky moc a když už jsi to hledal, neměl by jsi číslo dílu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lister134 Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Ted se mi nedavno stalo taky. Mas Praskle lanko. Oprava stala 1350,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 kabel jsem normalne opravoval - nahradil jsem ho novym nejhorsi je to odmotavani te pasky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jabusko Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Ja nechci byt neprijemny, ale prijde mi to trochu moc drahe. 500kc za jednu funkci navic. Ja jsem si to udelal sam a vlezl jsem se do stovky . Jedno casove rele a modul pro denni sviceni. Casove rele koupite za par korun a schema pro modul denniho sviceni stahnete z internetu. Jsou tam dva tranzistory par odporu a kondik. Nemam to sice original, ale fachci to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 jabusko, nepomylil si sa v teme, kde si odpovedal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mel1 Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Zdravím, mám problém s atomatickým stáhnutím předních oken. Směrem nahoru při domačknutí tlačítka okna automaticky dojedou do koncevé polohy. Při domáčknutí tlačitka směrem dolů jedou pouze pokud toto tlačítko držím. Ví někdo kde je problém?. Octavie rok výroby 2001. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Myslím si že sou zasviněný vodivý plošky ve spínačích na dveřích. Stačilo by ho rozdělat a vyčistit ten tišťák. Třeba bude stačit jen suchým hadrem. Měl sem to samý a pomohlo to. Jestli máš VAG tak to napíchni a podívej se jestli tam je požadavek při stisknutí tlačítka až dolů,jestli jo tak je to někde jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Zdravím, mám problém s atomatickým stáhnutím předních oken. Směrem nahoru při domačknutí tlačítka okna automaticky dojedou do koncevé polohy. Při domáčknutí tlačitka směrem dolů jedou pouze pokud toto tlačítko držím.Ví někdo kde je problém?. Octavie rok výroby 2001. A dojezdy máš nastavené? Myslím tak jak se to dělá třeba po odpojení akumulátoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mel1 Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 (editace) Ano, zkoušel jsem to podle návodu, který je v manuálu ori Octavku. (klíčem pomocí komfortního ovládání oken zavřete všechna okna - klíč uvolněte - po zavření oken podržte klíč v zamykací poloze ještě asi 3 s. Editováno: 9. Říjen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 Ano v pořádku to jsi naučil horní polohu a a totéž pro dolní polohu Odemčít klíčem podržet až sjedou okna dolů a znovu podržet v dolní poloze 3 vteřiny. Toto nastavení můžeš udělat jak klíčem v zámku tak i ovladači oken na řidičových dveřích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mel1 Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Myslím si že sou zasviněný vodivý plošky ve spínačích na dveřích. Stačilo by ho rozdělat a vyčistit ten tišťák. Třeba bude stačit jen suchým hadrem. Měl sem to samý a pomohlo to. Jestli máš VAG tak to napíchni a podívej se jestli tam je požadavek při stisknutí tlačítka až dolů,jestli jo tak je to někde jinde. Nejspíše to budou ty zašpíněné spínací plošky. Když zmáčknu spínače větší silou tak okna jedou dolu automaticky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Rozdělej,vyčisti a uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mel1 Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 (editace) Tak jsme to rezdělal. Viditelná špína tam nebyla. Snad možná oxidace plošek na tišťáku. Chce to plošky pořádně vyleštit. Dal jsem to zpět a okna chodí jak nové. Díky za rady Editováno: 14. Říjen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan1 Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 No ja mam podobny problem ale ked silnejsie zatlacim alebo tuknem tak okno uz ide automaticky dole. Pravdepodobne to bude tiez treba vicistit. A este by som sa chcel spytat ked mam stiahnute okno v urcitej polohe tak to rezonuje pri jazde akoby okno o nieco klepalo. Robi to takmer na vsetkych oknach okrem zadneho laveho. Neviete co by to mohlo byt? Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguana22 Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 (editace) Ahoj, mám OI r.v.2003 MR2004 a všechny 4 okna v el. Bohužel mi nejde automatické zavření okna u řidiče a spolujezdce, ale krokování a automatické otevření funguje, nevíte prosím náhodou někdo o co by mohlo jít? Děkuju Editováno: 22. Červen 2009, autor: Iguana22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrickE3 Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Ahoj, mám OI r.v.2003 MR2004 a všechny 4 okna v el. Bohužel mi nejde automatické zavření okna u řidiče a spolujezdce, ale krokování a automatické otevření funguje, nevíte prosím náhodou někdo o co by mohlo jít?Děkuju Ahoj, nemel jsi odpojenou baterku? pokud jo, tak staci stahnout okna az dolu a zas vytahnout a pak by to melo jit ... alespon u me to tak je ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguana22 Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Ahoj, nemel jsi odpojenou baterku? pokud jo, tak staci stahnout okna az dolu a zas vytahnout a pak by to melo jit ... alespon u me to tak je ... ne,ne neměl...mě je jen trochu divný že dolů to jezdí tak jak má a nahoru to nejde...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrickE3 Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 ne,ne neměl...mě je jen trochu divný že dolů to jezdí tak jak má a nahoru to nejde...... aha, tak to ti ja neporadim, ale kazda zkusenost dobra, tak pak kdyztak dej vedet az prijdes na to cim to je a drzim palce pri odhalovani ... nebo mozna bych zkusil vytahnout prislusnou pojistku, at se ta jednotka co to ovlada (nejspis komfort ne?) srovna, pokud to pomuze ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Třeba taky špatný tlačítka, měl jsem něco obdobného - fungovalo právě jenom to "automatické" sjíždění a nefungoval pohyb po krocích. Vyčištění pomohlo jen na chvíli, výměna vyřešila trvale. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richo Vloženo 7. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 Prezrel som si všetko o sťahovaní okien, ale to čo robí, resp. nerobí mne som nenašiel. Zo strany vodiča neviem stiahnuť zadné ľavé okno. Na tých dverách kde je ide v pohode aj dole aj hore, ale zo strany vodiča ide len hore a to je jedno v akej polohe držím ten gombík, stále ide len hore. Ostatné okná viem ovládať v pohode, len to zadné ľavé nie. Mal niekto tento problém? Mám O1 1.9 TDI Combi 81 kW r.v. 2/2000. Vďaka za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Zla kabelaz alebo tlacitko vo vodicovych dverach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drapalik84 Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 Ahoj,nemate nekdo skušenosti s el. stahovaní oken. Znání na oktavku 1997 je sní spokojeny ma nalítáno 230 tis a odešel mu zadní pravý motorek stahování. 3krát skusil vyměnit motorek a ani jeden nešel skusil i po vyražených datech a okno se ani nehlo. Pry že každy rok ma jiný sofware , je to pravda nebo nějaký kec. Na levem zadním je vyražený 3měsíc 97. Díky za odpovědi a rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 nejdriv zkontrolujde draty co vedou do dveri, to je nemoc vsech oktavek. motorky (cela dverni jednotka) se podle let lisi. Zkuste na motorek pripojit napajeni, jestli se bude tocit. Tady se to uz resilo Xkrat, je tu i popis zapojeni pinu konektoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 (editace) Abych nezakládal nové téma: Před rokem jsem nechal vyměnit novou el. stahovačku levého předního okna. Dneska po roce jsem si všiml, že jen když jde okno nahoru, tak ve dveří někde v místě pod kolíkem níže, to cvaká. Co to může být, nevíte? Editováno: 19. Duben 2010, autor: Iguka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 20. Duben 2010 Sdílet Vloženo 20. Duben 2010 Tak dneska v okně zarachotilo, okno ze spoda vyjelo do půlky, tam se zastavilo, tak jsem ho dal dolů a s rachotem nahoru a už jsem na to nešáhl. Je možné, že to je motorek? Mám pocit, že loni se tam měnila jen stahovačka bez motorku (spadlo mi loni okno, motorek jel ). Motorek, pokud je funkční, tak myslím, že se nemění, je tak? Navíc dneska u těch stejných dveřích přestal dnes fungovat zámek, točím klíčem na obě strany, ale jde to lehounce a jen cítím odpor pružinky, ale zámek nefunguje. Centrál na těch dveřích funguje. Tak jsem z toho blázen, nevím, jestli to má souvislost. Poradíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.