alesxx Vloženo 13. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 To by chtelo folii aspon na predni naraznik a kapotu. Kamarad si to ted bude nechat delat. Rikal ze ho to vyjde na cca 3 tacy, tak uvidim jak to bude vypadat a asi si to taky necham udelat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italik Vloženo 14. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2010 me uz zbejva ten naraznik a kapotu prestrikat. na folii je uz pozde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 21. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2010 Lak už řešit nemusim od srpna mam auto komplet po kroupách a jen čekám jestli se mi oprava vejde do 120 000,- pokud ne pojišťovna víc nezaplatí 65 000,- mě bude stát vymačkání ale je to na komplet lak budu muset hledat někoho kdo je dobrej a udělá to za 50 000,- takže leštění už do tý doby neřešim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 22. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2010 (editace) No to je fakt mazec. Přeju Ti, ať Ti to vyjde, protože to je fakt hrozná starost... Editováno: 22. Říjen 2010, autor: Řehoř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 2. Únor 2011 Sdílet Vloženo 2. Únor 2011 kluci mám takový menší problém ... vyvařovali mi víčko nádrže, vše ok, mám se stavit na leštění laku, ale budu den bez auta a končí mi dovolená, tak to chci nechat až na jaro. Co bych rád ale vyřešil dříve, je střecha, Na střeše je přesně vidět, kde byla přikrytá a kde ne - tam kde nebyla, je takový matný povlak (asi z broušení a prachu) ale nejde umýt VAPkou. Tam kde byla přikrytá je lak lesklý. Čím to upravit tak, aby střecha byla ok a nebyl vidět ten přechod z přikryté části na nekrytou ? Tempo ? Rád bych to rozleštil tu střechu a na jaře nechal vyleštit jen blatník. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 2. Únor 2011 Sdílet Vloženo 2. Únor 2011 Rád bych vás taky poprosil o radu. Koupil sem v létě ojetinu 03 a teď sem zjistil, že na PZ dveřích mam na docela velikym místě totálně obouchanej lak a dokonce někde i komplet s barvou a už sou tam vidět malý začátky rzy. Čim se tohle dá ošetřit ? Je mi jasný, že nějaká trapná tužka na skrytí škrábanců se nečape. Na haupně mam malý místo, kam něco vlítlo a lak je tam komplet vykouslej, ale je to něčim ošetřený. To místo je jakoby zatřené nějakou šedivou barvou. Mám klasiku modro-šedou metalízu, takže to z dálky vůbec není poznat. Klidně bych něco takového použil i na ten roh dveří. Diky za odpovědi (o autolakýrnictví nevím nic, takže budu rád i za triviál rady) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 2. Únor 2011 Sdílet Vloženo 2. Únor 2011 Tempem bych to moc nedělal to je jen na klasickej lak a hlavně spíš tak na starý 120tky a podobný auta na nynější laky bych to nepoužíval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 2. Únor 2011 Sdílet Vloženo 2. Únor 2011 takže to vidím na leštičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.