Fíla Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 když Kláca by si musel vyběhat povolení pro výjezd pluhu, jestli bude dál sněžit jako dneska proto možná nedorazí jinak počasí super, co říkáte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 9. leden 2010 Sdílet Vloženo 9. leden 2010 trocha snížku zatim sem zvědavej jak bude.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 9. leden 2010 Sdílet Vloženo 9. leden 2010 je 2 ráno a já už po několikáté prohazuju cesku kolem baráku... jestli to takto půjde dál, tak si ten sníh budu asi dávat po polštář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 9. leden 2010 Sdílet Vloženo 9. leden 2010 Vy naděláte, vždyť je tp pěkné. teď je to teprve 20 cm a v Praze nám na kalamitu stačí tři čísla dnes mi před barakem zapadl frajer se žabožroutem a měl tam sjeté letní a divil se, že mu to nejede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 9. leden 2010 Sdílet Vloženo 9. leden 2010 fíla: proč vyhazuješ sníh ve dve ráno? olin: mi máme 2Ocm v léťě :D ne tady opravdu asi zázrak, ale skoro nic zatim tak 20cm takže hovno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 9. leden 2010 Sdílet Vloženo 9. leden 2010 jednoduše proto, že jsem nemohl usnout... včera to bylo parádní svezeníčko :-) , ale dneska jsem už tahal břicho po sněhu :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 9. leden 2010 Sdílet Vloženo 9. leden 2010 Tak jsem se bavil s Bobem a říkal, že by ve čtvrtek taky dorazil Až uvidíte tu ondulaci co má na hlavě. Prostě plnohodnotná Zagorka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 9. leden 2010 Sdílet Vloženo 9. leden 2010 ty voe tak to já snad budu muset opravdu přijet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 9. leden 2010 Sdílet Vloženo 9. leden 2010 jednoduše proto, že jsem nemohl usnout...včera to bylo parádní svezeníčko :-) , ale dneska jsem už tahal břicho po sněhu :-( tyjo tak to seš blázen, já když nemužu usnout tak čumim na televizi, ale že bych šel házet sníh to by mě nenapadlo ani ve snu ráno to dycky nějak projedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 všichni přijedou co přislíbili účast??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Zrovna jsem se chtel zeptat jestli nezustalo jen u tlachani tak jak to vetsinou byva Jinak rekapitulace ČTVRTEK 14.1.2010 od 17:00 parkoviste dole v přízemí Shopping park Hostivar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 No já s tím počítám. Zkusím ještě připomenout Boba jestli nato nezapomněl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Nezapoměl, dorazíme. Plužím všude, přecijen na zimu a sníh je to docela nízko Na házení sněhu už mrdám, bolej mě od toho záda. Ondulace.... no uvidíme ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 a já si říkal, že by mě zajímalo jak na tom jste vy, co plužíte a koukám, že docela v pohodě :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 Hele herecky hlavne dorazte a ondulace si nechte na vecer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 dorazím, ale... asi se budu muset z práce vrátit domů pro auto, protože na dvoře nám stále leží kolem 20 čísel sněhu takže tam nemám šanci vjet, natož zaparkovat, ale 100% dorazím !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 si ten sníh ze dvora ukliď ne já mám uklizeno, celej dvůr, všechny chodníky a celou příjezdovku a dohromady 30 cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 12. leden 2010 Sdílet Vloženo 12. leden 2010 v praze nemaj lopaty jinak já ještě uplně nastopéro nevim jestli dorazim mám to kus cesty a nevim jak se urvu v práci, jak dlouho tam obvykle vydržíte? ale kua rád bych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 No minule jsem odjížděl kolem pul 8. Tak se kdyžtak ozvi prckovi a my vydržíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 oká, potvrdim během zejtřka učast, jedeš z bolky? a boban? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 Jo já pojedu rozvnou z práce ... Boban už je plnohodnotná pražská náplava tak to má jen kousek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 právě se už vubec neozve pražák jeden, mu tam vyčiním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 málo času, moc práce a jakmile povolí snéh, tak HP a nový kosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 hrabla jsou, ale nejsou lidi 2 hoďky makačky a zítra mám kde zaparkovat a jak na to místo přijet :-) takže v 5... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 Já se také pokusím přijet, Chabrech už jsem zprůjezdnil všechny cesty a zítra mě čeká úklid v kempu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.