Ozi Toretto Vloženo 9. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 jde o to od kolika to bude, ale teoreticky bych nakonec na chvilku mohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 Tak já to trochu shrnu, prosím ať kdo by moh přijed potvrdí účast idealně do zítřejšího poledne.Nerad bych jel do Prahy dřív,abych nakonec dvě hodiny mrznul v autě....... Takže pátek 10.12. ve 22:00 na Novým Smíchově..... jen ted nevým jak to tam vypadá s tím parkingem takže kdo to tam zná at navrhne nějaky konkretnější místo v který časti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 10. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2010 potvrzuji učast místo navrhuji podlaží -2 u výjezdu směr plzeňská ulice, bývá tam více místa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 10. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2010 (editace) okej luky snad to tam najdu přinejhorším kdybych bloudil ti zavolam máš pořád číslo 777 178xxx??? Editováno: 10. Prosinec 2010, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 10. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2010 Ano číslo sedí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 10. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2010 ... ted jen doufat že cesta bude ok a nepotkam nějakyho dementa abych nedopad jako ve středu tady, kolony nakladaku po tyhle nehodě byly hodně zajimavy :help:koukal jsem na ně z jidelny od nas z firmy a přes ten samej usek pojedu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 10. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2010 Tak pokud vyjedu z garáže, taky dorazim. Doufam, že Vás tam nebudu muset hledat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2010 tak me je lito, ale bohuzel se mi asi dorazit nepodari, jeste sedim v praci... tak si to uzijte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2010 jé, já to prošvihnul. myslel jsem, že to má být až zítra?? to jsem hlava děravá :-) škoda kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 10. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2010 raca, lukyssek -> Kluci díky za pokec, bylo to super, oba máte auta moc pěkný... Tak zase někde na jaře za trochu lepšího počasí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 11. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2010 jsem sice z toho podzemí lehce vyfoukanej ale bylo to good.....mekáč jsem luky našel ikdyž jsem ho napoprví projel :-)))))) a i cesta ke koni byla v pohodě. stando nelakuj že si to prošvih a přiznej se jako chlap,že ses nato prachsprostě vys..l :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2010 fakt, nev....l. uplně mi to vypadnulo z hlavy, nekecám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2010 takovej mladej a tak zapomětlivej... proti zapomínaní jsem si stando zaved notysek a naučil se používat organizer v telefonu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2010 v telefonu ho používám, ale tohle jsem si i navzdory všem notýskům a plánovačům, zapomněl i napsat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban84 Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 Nazdar pánové,takže sníh už pomalu odtál a já už přezul na letní bačkory...Nedáme nějakej srazík???Kdyby chtěl někdo tady blíže,jsem z Proseka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 klidně dám taky srazík, ale přezouvat auto na letní určitě kvůli tomu nebudu, jezdím totiž s autem každý den:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 Taky bych se přidal. Ale taky zatím jen na zimních. Je mi celkem jedno, kde to bude. Jen když vyjde aspoň trochu počasí... Co třeba tento pátek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 ja sem traged, rad bych se pridal ale v nasledujicich 14-ti dnech je to totalni nechytacka sem konecne nazul 16ky zimni nove abych si udelal radost a nemam se ani jak pochlubit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban84 Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 Já teď můžu kdykoli,14 dní mám dovolenou...Chtělo by to nějaký zastřešený parkoviště... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 Naposledy jsme se srazili v podzemních garážích OC Nový Smíchov. Něco podobného je taky v OC Park Hostivař. Taky bych byl pro nějaké kryté parkoviště, kdyby počasí úplně nevyšlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 pripadne tedko nove OC Harfa, akorat nevim jestli to tam je non-stop, pripadne Tesco v Letnanech, garaz pod Kikou ale jak jsem psal driv jak za 14 dni to fakt nedam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 Jj... V Letňanech by to taky šlo. Jen to tam je trochu složitější, protože část parkoviště se zavírá a část ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 24. leden 2011 Sdílet Vloženo 24. leden 2011 Tak podle počasí bych to viděl spíše na další týden, protože se mi nechce v těch břečkách jezdit zbytečně. Možná by tak dorazilo alespoň více lidí, ne...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 24. leden 2011 Sdílet Vloženo 24. leden 2011 ja prave nevim jak to tam je, sice jsem bydlel asi pul roku 200 metru proti tescu, ale tohle jsem nikdy neresil... no jak jsem psal, driv jak za 14 dni jsem mimo a nemuzu, navic tou breckou se mi jezdit nece Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MagicQ Vloženo 24. leden 2011 Sdílet Vloženo 24. leden 2011 možná bych se zajel taky podívat.. pokud budu v praze! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.