Ozi Toretto Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 nemam problem ani s jednim z tehle mist, a co pripadne jeste OC Letnany? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 Tam by to šlo taky. V těch krytých garážích je také vždy místo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 Jo, můžem ty Leňany, kdyby bylo hezky, tak tam můžem být i venku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 Tak to odklenpneme... Neděle, 18 hodin, Letňany. Pokud bude pršet, tak v krytých garážích (je tam průjezd jen skrz, tak hned u toho, 50°8'20.877"N, 14°30'7.163"E) a pokud bude lepší počasí, tak parkoviště kousek od hlavního vchodu (50°8'7.249"N, 14°29'52.923"E). Souhlas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 prave proto me napadly, to je asi jejich jedina vyhoda ale urcite se prizpusobim a dorazim kamkoliv... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 tak super, nez jsem stihl napsat tak si me predbehl pocitam s tim a budu tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 Super, tak domluveno, snad se tam najdem teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 (editace) já beru Čerňák nebo Letňany lepší, ale na Chodov bych taky dojel :-) Editováno: 13. Duben 2012, autor: Hurikan88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 14. Duben 2012 Sdílet Vloženo 14. Duben 2012 OK, dorazím tedy taky do Letňan....i když pro mě je např. Chodov nebo Hostivař o dost lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Duben 2012 Sdílet Vloženo 14. Duben 2012 ber to optimisticky luky, v letnanech, by se dalo aspon bejt venku kdyz bude prat slunicko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 14. Duben 2012 Sdílet Vloženo 14. Duben 2012 však ano, já to beru optimisticky:) ....zítra touto dobou již budu na místě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Duben 2012 Sdílet Vloženo 14. Duben 2012 Já tam budu nejspíš ještě dřív, musím si tam skočit na jídlo někam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Duben 2012 Sdílet Vloženo 14. Duben 2012 no ja tam dorazim asi tesne na sestku, pac me jeste ceka nejaky vyrizovani, ale ujit si to nenecham luky: tak to jsem rad, ze se nas nebudes stranit jen kvuli mistu baris: to mas lepsi jidelnu v globusu, ne? stejne to je cestou z usti, jestli pojedes rovnou odsud, protoze sjizdis na cakovky, ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Duben 2012 Sdílet Vloženo 14. Duben 2012 Ozi, přesně si odhadl moje myšlenky, tam mám namířeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Tak ještě než dojedete všichni domů tak něco málo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Hoši super pokec a pěkný fotky, tak zas někdy zopakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Hurikan: ty bydlis nekde za rohem hned, ne? baris: to doufam, ze to nekdy zopaknem no a jeste posilam fotky co jsem naplacal ja, za kvalitu se omlouvam, ale neni to zadnej zazrak: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 snad v lepší počasí, už byla zima na nožičky...Ozi asi o 30min blíž než ty bylo to fajn, příště klidně zas! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 ja vecerel kdyz jsem prijel, prece jen jsem tam v te zime chroupat housku z globusu nechtel sem se te statecne drzel az nez si sjel na dalnici, puvodne jsem si rikal, ze ti ukazu brzdovky, ale nemel jsem ohratej motor, tak jsem byl hodnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Já myslel že zahneš taky na dálnici, to je fuk tak jindy ale rád bych viděl to dělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 taky už mi mrzly nohy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 (editace) ja jsem jel dolu do vysocan, akorat tohle je rychlejsi nez valit pres prosek a klickovat v dirach. a zas o tolik bych te asi nedal, prece jen to neni az takova raketa kluci, meli ste se lip vybavit ja mel vlneny ponozky a bylo mi teplicko ale je pravda, ze jet rovnou tam tak jsem taky mrzl, nastesti jsem predtim byl v praci Editováno: 15. Duben 2012, autor: Ozi Toretto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 no příště se musím líp vybavit, když zas budou takhle 2 srazy najednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 Taky všem díky za pokec. I přes to počasí myslim pohoda. A fotky super... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 Pánové, nakonec to uplně zlý nebylo..na tu bídu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.