Hurikan88 Vloženo 30. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2012 No musím to ještě nějak promyslet...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 1. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2012 hosi, tak zejtra snad me navigace navede dobre a nebudu bloudit po prahe tak zejtra kolem sedmy ci po sedmy cekejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2012 (editace) tak nakonec jsem to osefoval a dorazim s nasim Cervenym Vrackem edit: Hurikan pojed, pokecame Editováno: 1. Srpen 2012, autor: Ozi Toretto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2012 já nedorazím, jsem doma s malým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2012 Tak ho vem s sebou at uz se rozkoukava... No skoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2012 to je už na něj pozdě, jinak bych ho vzal, ale jinak už byl letos v Chabrech na srazu, tak křest už má za sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 2. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2012 počítám s dneškem...kolem 19.00 jsem na pumpě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2012 Standis tak to je skoda... Luky super, uz se tesim az uvidim live tve posledni upravy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 2. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2012 Ozi: od toho cos viděl Fabču naposled jsou to jen "drobnosti".... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2012 tak uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 2. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2012 Též s tím počítám v 19:00 na benzínce +/- 5 minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 2. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2012 Tak chlapci dnes si přibalte opalovací krémy, sluneční brýle a židličky. "Evening summer ridin" se nám blíží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2012 tak jedine co mam jsou slunecni brejle od vietnamcu - snad budou stacit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 2. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2012 Já myslím, že budou, v 8 hodin je v Modřanech už většinou všude stít, páč tam jsou docela vysoké baráky, které to parkoviště stíní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2012 Tak ja nakonec nedorazim, prace vola a to je venku tak hezky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gumitek Vloženo 2. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2012 chlapci mám dotaz jak dlouho budete na té pumpě ? já že bych mohl leda tak na tu pumpu pak musím zpět pač mám ještě nějakou práci pak :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 2. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2012 (editace) osobně to vidím minimálně do 19.45 tam asi budem...pak přesun směr modřany...toť můj názor... Editováno: 2. Srpen 2012, autor: lukyssek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 2. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2012 jo jo, taky bych to tak videl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gumitek Vloženo 2. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2012 jo tak to bych dorazil na tu chvíli :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 2. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2012 Dnešní sraz super, jste fajn chlapi, je s vámi sranda Tak a pár foteček ode mne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 2. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2012 a já to prosral, ale hezké hoši!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2012 (editace) jj, bylo to super, sem rad ze sem dorazil, i kdyz jen nouzove... mc2uba: muzes mi ty fota hodit v plnem rozliseni? jo a tu fabku, tak to muzem zkusit jindy, kdyz se budem motat nekde na stejnem miste Editováno: 2. Srpen 2012, autor: Ozi Toretto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 2. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2012 sice trochu se spozdenim sem dorazil ..... ale i tak prima tesim se na dalsi BEJCI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 3. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2012 Ozi: hod mi do sz mail a vecer ti to poslu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.i.r.a.s._ Vloženo 3. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2012 Kurňa chlapi vypadalo to tam Supr i když jsem byl v pracovním a jel jenom okolo a dohlížel jestli je vše v pořádku. Příště si musím vzít dovolenou a dorazit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.