mc2uba Vloženo 16. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2012 V pohodě, tak to necháme třeba na příští týden nebo neděle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2012 Pristi tyden jsem na dovolene a nedele bohuzel nemuzu. Tak snad za 14 dni by to mohlo klapnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 nechci nic slibovat, ale co si myslíte o tomto čtvrtku???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 19. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 Já mohu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 ja jsem na dovolene, ale za 14 se prijedu pochlubit novou Fabkou 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 19. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 co jsi poridil ? FI nebo FII ohledne srazu, zatim to vypada ze asi za me ne-e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2012 nakonec mam provizorne FII, v tematu o Zlaticku je par fotek, protoze ji jeste nemam doma, az bude nafotim ji poradne a zalozim vlastni tema... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2012 jen informativně, kdo plánuje, že by se ukázal?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 Standis: tak vypadá to zatím, že jen já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 tak to asi nemá smysl, necháme to až se nás sejde víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 Taky si myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 ...taky bych rád, ale to by každej den musel mít aspoň 30hodin aby se dalo vše stihnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 Jinak nevím, zda jste to četli, ale od 13. 9. je nový plac pro srazy Tuning Průhonice, je to někde u Vestce (Pražský okruh) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 Luky v pohodě, tak se sejdeme jindy mc2uba: Vestec je širokej pojem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 Oni to nechtěli moc prozradit, ale už se ví přesné místo GPS: 49.986442,14.518647 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 Já taky nevim, zdali bych se dneska ukázal. A nové místo podle mě nic moc podle fotek. Nemyslim teda restauraci, apod., ale spíš ten plac. Pro "placky" celkem nevhodný místo... Ale nebyl sem tam osobně, takže nemůžu soudit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 Tonda: to máš pravdu, už v Modřanech občas někdo škrtal, natož tady na těch betonech, ale třeba to nebude tak hrozný a bude se to dát projet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 To, že si někde škrtnu mi nevadí, ale spíš bych se bál o límce. Někde vezmu nějakej kámen a je to v háji. Nedej bože, aby si tam někdo ze srandy zahrabal. To pak budu muset lakovat půl auta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 Tak budeme parkovat někde na VIP místech btw. oznamuji, že mám vše nakoupeno, tak pak napiš, kdy mi dáš vyučování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 26. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2012 co tento tyden kluci dame to? od zitrka budu mit modrou motokaru, tak se tam s ni budu moct objevit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 26. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2012 Já jsem ve čtvrtek bohužel v práci, takže nestíhám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 26. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2012 hosi a co 5.9. ? je to streda,... kvuli zapisu se budu pohybovat cely den v praze a chci nafotit i nejaky fotky a popripade se snekym domluvit kdo by mel poradne j fotak a neco peknyho a nekde pekne v praze mi fabinku nafotil,... taky se schci stavit v ESCAPE 6 aby mi poradily co bych mel pouzivat za kosmetiku abych mel lak jak novej, primo z fabriky tak co vy na to,.... nasel by se nekdo,..... Kubo, s tebou pocitam teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 26. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2012 5.9. by snad nemel byt problem, uvidime, mam ten casovej rozvrh hodne napraskanej tedko... nicmene to preci tento ctvrtek nevylucuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 26. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2012 (editace) Lukason: na autokosmetiku se zeptej Anthoana (čoko fabi), ten bude zaučovat mě, zatím jsem v tom za 2000 kč a pořád nemám všechno, ale doufám, že se pak bude Fábuška lesknout jak psí kule Jinak určo doražte 8. 9. na Tuning Párty v Modřanech, já tam budu určo s celým svým týmem RC Drift Club Praha a budeme se tam prohánět na dráze, kterou si tam vytvoříme, máme to jako doprovodný program Editováno: 26. Srpen 2012, autor: mc2uba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 26. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2012 a pucis nam taky nejaky hracky kubo? jinak 8. bohuzel nevim jestli to pujde, budu nekdy kolem tohoto datumu vyjizdet na dovolenou k mori... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.