mc2uba Vloženo 26. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2012 Ozi: ono až tě ta hračka předjede na rovince, tak o tom budeš mluvit jinak, ale jooo, nějaký ten nejlevnější model bych vám na chvilku mohl půjčit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 26. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2012 nj, tak to se holt nebude udelat nic jineho nez ze te vytlacim ze silnice uvidime, me se RC libej, ale bohuzel mi to misto nej vzdy vyslo, ze jsem musel kupovat neco v realne velikost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2012 tak co kluci, jedete nekdo dneska? dame skodasraz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 30. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2012 Já nejedu bohužel jsem do noci v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 30. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2012 Dneska to taky nedávám. Už mám na práci něco jiného. A 8. 9. v Modřenech nebudu. Jedu do Plas, kde bude s největší pravděpodobností víc leštěnek a taky trochu více lidí na pokec, které sem dlouho neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2012 Tak holt dneska nic no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfurby Vloženo 30. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2012 There is a group of five or six UK Skodas coming to Prague for September 13 to September 20, including Doksy meet. Anyone up for meeting like the last time? Mimon airfield? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfurby Vloženo 2. Září 2012 Sdílet Vloženo 2. Září 2012 We are staying at Hotel Olsanka in Praha 3 for the 7 days from 13 to 20 Zari, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 2. Září 2012 Sdílet Vloženo 2. Září 2012 And therefore what event are you going ? Doksy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfurby Vloženo 3. Září 2012 Sdílet Vloženo 3. Září 2012 Yes, we're going to Doksy for the Saturday 15 - and hopefully Mimon airfield as well. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 3. Září 2012 Sdílet Vloženo 3. Září 2012 (editace) Doksy I wanted to go, but I cover it with another precipice, so unfortunately. Anyway, it would be wrong to see the footing Fabia British version You do not want to stay ahead of this meeting ? http://forum.skodaho...az-skodahomecz/ Many people here in the forum will be there to see What do you think? Editováno: 3. Září 2012, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 3. Září 2012 Sdílet Vloženo 3. Září 2012 Hosi,.... 5.9. budu v praze,.... a budem podnikat nejaky foceni,... budu v praze uz od rana ..... nechcete se nekdo k nam pridat,... na kus reci a tu nejakou fotku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfurby Vloženo 3. Září 2012 Sdílet Vloženo 3. Září 2012 Sorry, on 20 September, we drive to the Nurburgring for 2 days. Hope not to break my Fabia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cubecnik Vloženo 3. Září 2012 Sdílet Vloženo 3. Září 2012 Hosi,.... 5.9. budu v praze,.... a budem podnikat nejaky foceni,... budu v praze uz od rana ..... nechcete se nekdo k nam pridat,... na kus reci a tu nejakou fotku ? Škoda, že má ještě zkoušky jinak bych se jel klidně někam vyfotit... tak snad příště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 3. Září 2012 Sdílet Vloženo 3. Září 2012 mas zkousky cely den ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 Hosi,.... 5.9. budu v praze,.... a budem podnikat nejaky foceni,... budu v praze uz od rana ..... nechcete se nekdo k nam pridat,... na kus reci a tu nejakou fotku ? rád bych, ale jsem do cca 19.30 v práci.....škoda no:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 Ja jsem bohuzel taky mimo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cubecnik Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 mas zkousky cely den ? nene to ne, ale jak je mým zvykem mám to všechno najednout... tzn. mám tenhle tejden 4 zkoušky a učím se vždycky den předtím.... uvidím, budu sledovat jak se to vyvrbí a kdyby bylo víc lidí tak bych se tak na hoďku, dvě urval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 (editace) oukej,... no zatim sme tri JA, ....... MC2UBA ............ a ANTHOAN .... hlavni pan fotograf a ucitel Editováno: 4. Září 2012, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 sakra ja bych rad prijel, ale bohuzel to asi nedam, pac budu celej den pracovne mimo prahu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 Lukáši, mám špatnou zprávu :/ Tonda nedorazí, páč musí být do 19:00 v práci, takže to nestihá takže si budeme muset vystačit asi jen my dva, skočíme na oběd, pak do Escape a můžu ti něco nafotit já, jestli chceš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 ........ kurnik no jo no,... co nadelam,.... no tak co jinyho mi zbyde,... a mas aspon dobrej fotak ? nebo to budes brat telefonem ? ESCAPE spacham asi jeste pred tim nez za tebou pojedu,... ale uvidime se jeste dohodnem,.... kazdopadne ty mas za ukol zatim,.... najit nejyk pekny mista na foceni,... jinak,... da se zajet nekam k nabrezi vltavy ? jakoby na plaz ale jsou tam kostky a pak kamena zed ? par fotek sem videl ze tam auta stojeji,... ale to bylo urcite z protekce a nebo hodne na rychlo kvuli chlupatejm,.... a dalsi vec najit nejyk znamy misto, hodne z televize,... treba nejaky atelieri nebo kde se nekde neco natacelo ROZUMELA ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cubecnik Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 (editace) Garáže Libeň, Strahov, Modřany legal... Editováno: 4. Září 2012, autor: cubecnik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 v modranech me sere ten radoby chodnicek chci neco pod tim mostem jak ma lukysek o tom moste sem uvazoval hodne dlouho,... akorat sem nevedel kde je a garaze taky neni spatnej napad no uvdime co vymysli cuba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 (editace) Nábraží nebude problém, pokud tam není zrovna postavená pláž na tu se samozřejmě zajet nedá a nebo pak nelegál na náplavku ale joo, ještě jsou místa, kde se dá zajet na chvilku na náplavku ale na písek nenarazíš Co se týče míst, kde se něco natáčelo .. těch je v Praze mraky, ale zrovna si žádné nevybavuji a Modřany můžeme dát a hned tady u mě je ten "rozpadlý autosalon" jak mám fotky já A přijeď ke mě nejdřív, zaprvé budu mít hlad a za druhé do Escape chci jet taky A foťák mám průměr .. zrcadlovka to není a telefon taky ne, má 12 mpix a fotí docela hezky ¨ Most taky není problém, ale najedeme za ten den hooodně km Editováno: 4. Září 2012, autor: mc2uba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.