Přejít na obsah

Sraz v Praze a okolí

Doporučené příspěvky

Doksy I wanted to go, but I cover it with another precipice, so unfortunately.

Anyway, it would be wrong to see the footing Fabia British version ;)

You do not want to stay ahead of this meeting ?

http://forum.skodaho...az-skodahomecz/

Many people here in the forum will be there to see ;)

What do you think?

Editováno: , autor: Lukason
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

........ kurnik :(

no jo no,... co nadelam,.... no tak co jinyho mi zbyde,... a mas aspon dobrej fotak ? nebo to budes brat telefonem ?

ESCAPE spacham asi jeste pred tim nez za tebou pojedu,... ale uvidime se jeste dohodnem,.... kazdopadne ty mas za ukol zatim,.... najit nejyk pekny mista na foceni,... jinak,... da se zajet nekam k nabrezi vltavy ? jakoby na plaz ale jsou tam kostky a pak kamena zed ? par fotek sem videl ze tam auta stojeji,... ale to bylo urcite z protekce a nebo hodne na rychlo kvuli chlupatejm,.... a dalsi vec najit nejyk znamy misto, hodne z televize,... treba nejaky atelieri nebo kde se nekde neco natacelo :D

ROZUMELA ? :D

Odkaz ke komentáři

Nábraží nebude problém, pokud tam není zrovna postavená pláž :D na tu se samozřejmě zajet nedá a nebo pak nelegál na náplavku :D ale joo, ještě jsou místa, kde se dá zajet na chvilku na náplavku :) ale na písek nenarazíš :D

Co se týče míst, kde se něco natáčelo .. těch je v Praze mraky, ale zrovna si žádné nevybavuji :D a Modřany můžeme dát a hned tady u mě je ten "rozpadlý autosalon" jak mám fotky já :D

A přijeď ke mě nejdřív, zaprvé budu mít hlad a za druhé do Escape chci jet taky :D

A foťák mám průměr .. zrcadlovka to není a telefon taky ne, má 12 mpix a fotí docela hezky :)¨

Most taky není problém, ale najedeme za ten den hooodně km :D

Editováno: , autor: mc2uba
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...