Popu Vloženo 4. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2012 (editace) zdarec borci, ve ctvrtek zvazuju jizdu Fabcou do prahy do skoly ma bejt prej i ocividne pekne takze uz i z toho duvodu budu tam nejak do vecera,... tak co pak spachat nekde nejakej pokec a pak se presunout na slavny misto ,, MEZI VODAMI " :D co vy na to ? zajel by treba nekdo aspon na ten pokec ? kdyz ne uz do modran treba cekam spoustu ohlasu tak zatim zdar a silu soudruzky Editováno: 4. Listopad 2012, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 caute, ctvrtek by sel, tedy alespon to zatim vypada tak, ze na pokec bych klidne mohl dorazit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 Já uvidím, jak budu stíhat z práce každopádně to mám po cestě domů, takže se nějak ozvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 tak parada aspon nekdo doufam ze se ozve jeste aspon lukas s tondou kdyz uz tak uz ale zalezi jak kdo ma praci no nic mene cislo na me kubo mas tak dej vedet jeste tady musime poresit kde se sprcnem dame to zase na benzince u meka v mondranech jako minule ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 Jj, Lukase by to chtelo. Me je misto v podstate asi jedno. Kdyby byl nejaky problem nebo neco tak to hlavne hodte i sem, at se muzu prizpusobit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 YES, YES, .............. no chvily jeste pockame jestli se nekdo prihlasi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 Tak já jsem zabitej určitě, máme posunutou a jsem v práci minimálně 22:00 takže já jsem z kola ven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 i ve dvou se to dobre tahne tam budem asi s ozim drbat samy no aspon se podivam na motokaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 rád dorazím taky, ale jsem do cca 20:00 v práci, tudíž na místě nejdřív cca 20.30, což nevím zda má cenu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 Zdravim vsechny, nektere uz znam, nektere jeste ne Budu ted blize Praze a rad bych skocil k vam na nejaky srazek, co rikate na 17, nebo 18.11? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 (editace) ty jo lukys ...... to asi fakt neeee no tak jako nevim jestli to ma teda cenu poradat ve dvouch uvidime jestli jeste nekdo se neozve Stalker: ........... hele 18.11. by jsi mohl dorazit k nam podivej do vlakna: CO TAKHLE NEJAKY SPOLEK NA KOLINSKU pujdem opet na bowling koukni do vlakna a neco tam pisni z bolky to neni zas tak daleko, ale zalezi na tobe Editováno: 5. Listopad 2012, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 lukason: no jestli motokarou dorazim to nevim, prece jen venku uz neni moc pekne a po dnesku je cela umyta a navoskovana, tak jestli bude osklivo dorazim nahradnim vozem, abych ji zbytecne nespinil... lukyssek: ja myslim ze by to i melo cenu s-talker: pokud by se nas seslo vic, tak bych asi byl schopen dorazit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 OK, budu to tu sledovat a pokud se sejdou správné okolnosti zkusil bych dorazit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 Lukason: budu v Praze, tak bych to rad nejak skoubil Kolik je krapet daleko, za to spatna cesta tim smerem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 no jak chces ale da se to ty nemas stavitko takze nemusis tak nadavat za to ja se vzdycky proklinam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 Mam origo tlumice a pruziny a jsem za to rad Jeste uvidim, ale mohli by jste to presunout do Praglu ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 to fakt zase ne,... my uz sme domluveny tady je to tzam na pevno vzdycky a taky to ze do prahe se ti o vejkendu nikdo nepotahne,.... ja urcite ne, kdyz sem tam pecenej varenej v tejdnu a to mi bohate staci no vidis to ty mas origo a stezujes si,.... radsi mlc simte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 Uvidime, treba se najde par lidi v Praze co dorazi a priste se stavim ja k vam Ja si ted na zimakach stezovat nemuzu ani nahodou )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 6. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2012 tak ja se taky tesim az nazuju svoje plechovy krasky v rozmeru 14" to bude takova mala komfortni ,, raketka " :D jinak z5 k tematu tak jak kolibricci uz nikdo dalsi by neprijel ve ctvrtek nacumendu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gumitek Vloženo 6. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2012 hele já bych asi dorazil taky a čas je mi asi jedno od 15:00 jsem v Praze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 6. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2012 si myslim tak zejtra vecer az prijedu z PHA tak nahodim cas a misto nejspis to vidim zase jako vzdycky jak to bylo minule,... v modranech na benzince u meka cas jeste upresnim,... podle toho do kolika budu mit taky skolu ve ctvrtek to se musim jeste podivat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gumitek Vloženo 6. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2012 ale říkám rovnou přijedu jako prase :-D pač mejt to v tomdle počasí nemá cenu kor ne pro mě kterej jezdí do MB every day :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 6. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2012 yes, yes prasecaku ja myl vcera tak doufam ze ve ctvrtek jak hůlaseji ze nema chcat tak ze to tak i vydrzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gumitek Vloženo 6. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2012 dej mi pokoj :-D to bych to musel mejt každej den..a to fakt ne :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 6. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2012 sranda neee ? vzdyt ja vim neboj se,.. ja to umyl jenom protoze cekam ze bude fakt hnusne bez deste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.