Popu Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 ozi vzdyt sem ti psal sms to ti neprisla ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 (editace) Bohuzel ne, dneska mi neprisla ani jedna smska jeste... Editováno: 8. Listopad 2012, autor: Ozi Toretto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 tak to nechapu ! psal sem ti v 9:00 presne kdyz se divam do odeslanejch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 možná bych měl čas na čtvrtek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2012 Tento čtvrtek jsem v Praze a měl bych mít čas takže, by neměl být problém dorazit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 11. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2012 Když to bude kolem Letňan tak bych se za vámi přijel podívat v ten čtvrtek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2012 Je pravda, ze by se to mohlo teoreticky udelat nekde bliz tady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2012 já jsem zatím pro, ale zatím nic neslibuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 11. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2012 ja za sebe pro tentokrate rikam NE ... nevim jestli budu uz auto v rychtiku a hlavne sem rad ze dam vzdycky do auta studentskou napln benzinu a nekam malo kam potrebuju dojel,... takze tedka fakt ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 Čumáčku co se ti stalo z károu? Kdejakej týpek to asi ví a tátovi to neřekneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 tatinku, musis jukat do meho vlakna tak jenom strucne,... nespis vodni pumpa v haji,.... dneska sem ji byl koupit u HORCI v casce a ve ctvrtek se v tom budu hrabat,... snad to nerozhrabu natolik ze v nedeli dorazim na bowling OK,... broucku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 OK miláčičíčku, jsem spokojen a jestli se v tom budeš hrabat sám, tak ti na srazu dám vychovnýho lepáka, jelikož si myslim, že by u toho taťka měl bejt teda taky, aby ti helfnul (jako fakt) Hoj a polepši se mladej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 :D tatka urcite neni na takovy plecky jako mam ja ... ty pod 140 kw nejdes jinak neboj, budu mit odbornej dohled z dilen .... sam bych si na to trofnul uz sem to jednou delal,.. ale bohuzel moje vybaveni naradi je takove ze jsem rad ze mam aspon neco plus kde mas nejaky drzaky motoru a vyveseni a podobne ....... takze neboj dohled bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 Já bych to docela rád viděl, jak se to dělá kde ti to budou dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 hele budu to delat v dilnach,... dilny skoly dopravka caslav,.. je to za drahou, jakoby par set metru od benzinky BENZ kdyz pojedes tou rovinkou mel by si videt je to pred servisem TRUCK IVECO a podobne a abych ti pravdu rek,... nevim nevim jestli se budes moct divat na tohle tam moc nejsou,... dat auto na zakazku a nazdar,... teda pochopitelne pokud to neni tvoje auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jendoslav Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 tak to neva, tak aspoň mě poreferuješ, jak to probíhalo na srazu...hoj a ať se dílo zadaří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 oukej, oukej,... ale jak rikam v podstate to nic neni snad to budu mit zmaknuty co nevidet vcera sem to trochu studoval v garazi a nejspis to je fakt pumpa zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 co zítra?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 ja bych mohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 kdo ještě?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 Já bych taky mohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 a kdo jeste? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 Já já já ale hlavně kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 taky bych možná dorazil....i když letňany nejsou moc po ruce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 Luky tak to muzem dat nekam jinam, je to asi jen na tom jak se dohodneme... Pro me neni problem komplet Praha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.