Popu Vloženo 23. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2012 * * * Tak kamarádi i nekamarádi, všem přeji VESELÉ VÁNOCE, hodně dárečku pod stromečkem a vcelku toho co si člověk přál. * * * * * Také přeji šťastný NOVÝ ROK, vykročení tou pravou nohou, ale hlavně samozřejmě to zdravíčko a ať nám to v SEZONĚ 2013 pěkně jezdí a je co dalšího zlepšovat. * * * * * * * ** PF 2013 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 Ahoj, kdy se poprvé sejdem v Praze v roce 2013 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 co treba zejtra ? budem zejtra s fabcou bloudit prahou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 ...rád bych, ale práce mi to zítra bohůžel nedovolí... pro ostatní: co nějáké víkendové odpoledne-večer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 aha, tak to je napytel no...... ja uz sem s kubou dohodnutej jedu si pro tu MEGU a pak nejaky kseftiky jeste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 Pokud se nebude dít neco nečekaného v práci tak jsem následující dva víkendy volný... A zítra bych to bohužel žáky nedal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 vzdyt v CAJKU ja mam vzdycky na to stesti ze kdyz jedu tak nikdo nemuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 O víkendu bych taky mohl... Zatim sem ještě pojízdnej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 jak ZATIM ? neco mi unika ? :o kdyztak SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 To uvidíš na jaře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 já bych mohl spíš až v něděli odpoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 takze jiny auto ? nebo jenom modernizace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 Zdravím vás, jsem v Praze poměrně krátkou dobu ale i přesto bych rád poznal další motoristy značky Škoda. Kdy a kde plánujete nějaký sraz v blízké době? Já mohu v týdnu po práci, víkendy dle domluvy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 nedele odpoledne dobra, to by nemel bejt problem se nekde potkat, pripdne v podvecer dame to nekde klasicky u jizni spojky jako obvykle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 Já bych mohl v neděli po práci, ale to bude spíš tak 20:00, takže se asi nezúčastním, resp. napíšu někomu a pak se uvidí, jestli ještě někde sedíte nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Jaj, čekal jsem o víkendu během dne. Sraz v 8 večer, chvíli někde posedět či postát a je 10 a když mám na pondělí brzy vstávat, není to moc příjemné. Taktéž bych navrhoval v týdnu mezi 17. - 19.hodinou. Samozřejmě se zkusím přizpůsobit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 (editace) Kubo v osm to je fakt hodně pozdě. Počítal bych spíš tak někdy z pátou hodinou. Co ostatní jak to vidíte? Tato neděle v pět? Technikus neboj on se ten čas ještě upravi... Editováno: 4. leden 2013, autor: Ozi Toretto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 (editace) neděle v pět by šla....v neděli za mě klidně i dřív(trochu za světla), takže klidně i 16.00 Editováno: 4. leden 2013, autor: lukyssek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Luky, nemam s tim problem... takze cas mame v nedeli 6.1.2013 v 16:00 se potkame, a ted uz jen mala drobnost a sice kde? klasicky OMV s McDonaldem, nebo vyjedeme nekam dal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Hned se mi to hodí lépe. Máte nemyslí OMW s McD na Jižní spojce směr Anděl nebo ten v opačném směru před Spořilovem? Kdyžtak mě omluvte za popisy, ještě Prahu poznávám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Technikus, popis je od toho, aby ho clovek pochopil a to z tech tvych jde vpoho je to ta prvni na spojce smer Andel, kousek pred Barrandovskym mostem. mapa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Budu tam :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 budem se tesit, aspon prolezem poradne citigo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Parkujete někde na volném parkovišti u OMW, nebo před McD? Vy mě poznáte snadno (zelené Citigo s Béčkem v SPZ), ale já vás už tak snadno nemusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 technikus: Moji Fabii na zimních 17" taky snadno poznáš..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.