Rosťa19 Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 MOžná by bylo leší u tý benzíny než u hospody. Vypadá že je tam víc místa ( napravo). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Z fotomapy to vypada ze je vic mista mezi benzinou a knajpou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 mezi benzínkou a hospodou je myčka, ale jelikož se všichni známe, tak první zaujme nějaký místo a všichni se poskládáme okolo ještě je místo kousek od benzínky, něco jako parkoviště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Stanto , pro ty co maj lítačku na MHD je to jasny ) Ty parkinng nepotrebujou Asi tak ... první bere flek ?? Takze pondeli ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 hahaha tentokrát přijedu bourákem pondělí by šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 tak u mě je pondělí zatím nejisté Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Luky na chvilku to zvládneš,ne?? v kolik???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 možná to zvládnu, ale dopředu píšu že je to nejisté Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 ty by jsi nemohl chybět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 pondělí 11.5.09 klasika 17:15 +/- 15 minut ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 souhlasím co ostatní??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Já nejdřív v 18:00. Jo a písněte Janině.(ČMF) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 ok písnu jí, ať se taky vyjádří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 U mne taky nejiste - zacinam turnus, tj nevim jestli budu v Pze.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Mě to vyhovuje, ale uvidím, jak na tom budu po srazu v Turnově. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 (editace) VYHOVUJE Akorat mi to este nekdo v pondeli rano pripomente at na to nezapomenu Editováno: 6. Květen 2009, autor: Cary_mary_fuck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 CMF: Pisu si to do diarku: "Pripomenout CMF srazek v Praze!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Ooo diky diky PyyyTyyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 (editace) Spravna vyslovnost Editováno: 6. Květen 2009, autor: P.T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 A nechcete udělat sraz v neděli v Hradci Králové??? Pyyy Tyyy to ošéfuje ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 V nedelu jsem v Nemecku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 všem vyhovuje a čas??? dáme na 18:00???nebo jindy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 18:00 plati ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 u mě stale pondělek nejasný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Jsem pro 18. A držte mi tam místo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.