Rosťa19 Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Zdarec lidi. Tak co? Něco spunktujem v Hostivaři a pokecáme o ŠH ne. Co vy na to. Zase v pondělí ať může dorazit i Janička ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 NO eventuelně bych mohl, facelift bude po lehkých úpravách tak proč ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 já bych taky mohl. facelift už taky mírně udělán Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Co další. Lukyne,Eversi,P.T., Jirka3,ČMF, Wrcc, ???? Vyjádřete se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 pondělí bych mohl cca 17-18.30, dýl asi ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 ja môžem až v stredu lebo pondelok, uto, str mám skúšky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Ja "asi" pristi tyden kdykoliv.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Ja jsem na SH nebyla takze budu sedet a soupat nohama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 neboj, sednu si k tobě a budu šoupat aspoň jednou, protože jsem tam byl na chvilku jen v pátek odpoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Myslím že pondělí by šlo.A na facelift stále čekám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Tak se nám to schází..... skvělý, kdo ještě příjede ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 neboj, sednu si k tobě a budu šoupat aspoň jednou, protože jsem tam byl na chvilku jen v pátek odpoledne Tak ja teda dorazim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Nechcete provětrat turba a dorazit do Hradce Králové? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Romci uz zas? A nebylo by jednodussi kdybys dorazil ty za nama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Když já bych tam u Vás zabloudil! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Kdyz jsem tady jeste nezabloudila ja ktera jsem z Vidlakova tak ty tezko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Tak v pondělí v kolik a kde??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Nechcete provětrat turba a dorazit do Hradce Králové? Turbo? to je co? to zatím pod kapotou nemám.....Turbo-benzín bude až v následujícím autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Tady za tou čerpačkou, jak minule jo. Kolem 17:00. http://www.mapy.cz/#x=133288176@y=13584457...=s@ssq=švehlova 2078 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Nejsem schopen rict... na stredu bych mel na tutac volno ale pondeli nevim.... ps : kdyz to nevyjde poslu si rosto v utery messika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Takže v Hradci Králové jako vždy...u mě na zahradě.Těšim se! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Nejsem schopen rict... na stredu bych mel na tutac volno ale pondeli nevim.... ps : kdyz to nevyjde poslu si rosto v utery messika Určitě. Kdyžtak pak cinkni v kolik zhruba jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Myslím že pondělí by šlo.A na facelift stále čekám nevadí, facelift doděláme na místě Tak se nám to schází..... skvělý, kdo ještě příjede ? já přijedu Tak ja teda dorazim juchú Nechcete provětrat turba a dorazit do Hradce Králové? dyť ani nevím kam bych do toho auta dal, jedině do kufru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 takže pondělí po 17:00 hod za benzínkou??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 udělejte to tak v 20.00 a dorazím taky v pondělí....favoritem to neva ne?škoda jako škoda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.