Olin Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 přijel bych také Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Taky dorazím:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Standa muze pry taky:) Takze platí Čtvrtek 17:00 park Hostivar opet dole na parkovisti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Standa muze pry taky:)Takze platí Čtvrtek 17:00 park Hostivar opet dole na parkovisti To nám budou zase mrznou gule dole ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Pujdeme na kafe si sednou tam dolu jak je ta kavarna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 +- 30min se toleruje to jsem rád :-) nebo se můžeme sejít ve 3.patře jako dřív, aby teda Jiříkovi nemrzly gule :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 taky bych byl pro 3.patro, je tam o dost více místa k parkování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 OK takze třeti patro a stejne pujdeme na kavu ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 jasný, jako vždy - Mc Donalds to jistí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Taky možná dorazím. Ještě ale nevím čím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 to by bylu super :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Tak z toho uděláme malou Pražskou předvánoční besítku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Na besidce je ale zaklad se poradne vykalit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 12. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 Můžem, ale to řekněte dopředu, abych přijel taxikem ale spíš to teda vidím na posezení slušných řidičů ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 tak já možná přijedu MHD, protože se mi za týden komplet vybije baterka a to jsem jen pořádně ukostřil zesík a nic jinýho jsem s elektrikou nedělal, tak nevím, jestli není špatnej zesík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 12. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 Sockou nejezdím ... chlastat budeme az teda v Chabrech. .... Standis : todle mi delal sratej zesik ... byl to takovej levnej smejd za par kacek z Aukra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 12. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 tak já možná přijedu MHD, protože se mi za týden komplet vybije baterka a to jsem jen pořádně ukostřil zesík a nic jinýho jsem s elektrikou nedělal, tak nevím, jestli není špatnej zesík Už když jsi byl stou hudbou u mě, říkal jsem Ti, že ten zesím se mi nelíbí. Jinak sockou jezdit neumím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 12. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2009 Tak ja bych se taky pripojil jestli muzu a kdyz nepujdu do prae. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans_RS Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 nu tak o sraziku mi psal standis, takze bych za ustecky kraj asi dorazil,nevmi jak raca, ale kdyby se klukum nechtelo brat auto, tak vezmu jen svy ...jinak do prahy jezdim jedine na navigaci :-) zabloudim vsude tak kdyz tu slysim park hostivar nebo co to je, muzete mi dat nejaky souradnice nebo ulici ? thanks ...ten ctvrtek by mohl vyjit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 honzo:ja čtvrtek nemůžu letim na jednu z posledních nočních v tomto roce tak někdy jindy..... včera jsem si užil krasny odpoledne v Metropoli z parkoviště sem vyjižděl necelou hodku a viděl asi 4tukance od nervních idiotů :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 Sockou nejezdím ... chlastat budeme az teda v Chabrech. ....Standis : todle mi delal sratej zesik ... byl to takovej levnej smejd za par kacek z Aukra. Už když jsi byl stou hudbou u mě, říkal jsem Ti, že ten zesím se mi nelíbí. Jinak sockou jezdit neumím už jsem ho odpojil, tak snad bude klid, takže přijedu i autem sockou jezdím, není to tak špatný, někdy to zkuste :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 Hans tady máš mapu, tak snad nezabloudíš :-) http://www.mapy.cz/#mm=ZP@sa=s@st=s@ssq=id...=135834624@z=14 čím víc nas bude, tím líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 No tak to bude pekny srazek s peknou ucasti Stando tak ja pro tebe nekam prijedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 zatím snad v poho, zítra budu vědět víc, ael zatím to o víkendu jezdilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.