Mates_XIV Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 No tak nějak tam asi dorazim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 Super pokec hodně lidí. Ale ten kokot co naboural Klacovi auto by si zaslozil vytahat za koule. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 Jojo a ten blbec co tam děla u ty ochranky,nemám slov. Jinak jsem nečekal ze tam budu tak dlouho. Dík všem za pokec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 pokec byl fajn, rád sem vás viděl, jen to pro mě nedopadlo tak jak bych chtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 Příště to dáme na nějakém klidnějším místě, jinak až na toho blba co buchnul do Kláci to bylo fajn, rád jsem viděl všechny co přijeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 jojo příště ve špáru v jablonci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 Jsem pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 U Čerňáku (Černý Most) je v Horních Počernicích pěkná hospůdka, spíš takový dvůr, kam se vejdou i auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 dáme to na dvoře u mě v práci na P4 :-) tam si za sebou můžeme zavřít bránu a bude klid.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. leden 2010 Sdílet Vloženo 16. leden 2010 já jsem pro všude :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 16. leden 2010 Sdílet Vloženo 16. leden 2010 mě to je taky jedno kde ale buďto se od auta nehnu, nebo pojedu trojkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 Taky bych dorazila nekdy nekam na pokec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 30. leden 2010 Sdílet Vloženo 30. leden 2010 U Čerňáku (Černý Most) je v Horních Počernicích pěkná hospůdka, spíš takový dvůr, kam se vejdou i auta. Oline, myslíš určitě pizzerku La Trattoria ve Chvalský tvrzi, co? Pokud by se chtělo dělat menší sraz tam a jít si i sednout, tak je potřeba zarazervovat stůl - maj docela plno; i parkoviště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 30. leden 2010 Sdílet Vloženo 30. leden 2010 Picerka je ve předu, vzadu je ještě myslím restaurace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 Vlevo (při pohledu od vjezdu na parkoviště) je pizzerka, šikmo vpravo taková hezká kavárna (se žlutou omítkou) a naproti hotel a restaurace. Tam jsem nikdy nebyl; byl jsem vždy jen v pizzerce nebo v tý kavárně. Obojí je gut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 http://www.mapy.cz/#mm=FP@sa=s@st=s@ssq=id...=136037168@z=17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 Taky bych dorazila nekdy nekam na pokec nadhoď nějaký datum Jani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 nedáme zase nějaký?? už je malinko teplo, tak by to celkem šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 můžem no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kani Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 ja nedorazim, pac uz nemam ridicak, max na kole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 copak kde máš papíry?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 27. Únor 2010 Sdílet Vloženo 27. Únor 2010 kde by je asi tak mohl mít v čistírně ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kani Vloženo 27. Únor 2010 Sdílet Vloženo 27. Únor 2010 jj bohuzel uchovany, selhaly mi brzdy u Corsy, bohuzel pred prechodem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 nedáme zase nějaký?? už je malinko teplo, tak by to celkem šlo Já jsem pro. Nejlepší zase čtvrtek nebo klidně sobota neděle je mi to celkem jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 tak to zatím vypadá, že budeme jen 2 nebo se přidá ještě někdo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.