Kani Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Takhle by jsme se dohadovali dlouho takže jinak Pevný termín srázku: STŘEDA 21.01.2009 v 17hod PARK HOSTIVAŘ (INTERSPAR) NA STŘESE!!!!!!!!!!!! :skoda: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 (editace) Kdo by zasel nektery vikend na pivko, posedet, pokecat... ? Zamerne zakladam nove tema pac je jasny ze to nebude sraz s autama ale pekne po svych nebo MHD ... Editováno: 20. Březen 2009, autor: Cary_mary_fuck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 když bude i kakao co takhle to spojit třeba s návštěvou Radotína a tam motokáry, hospodu tam mají u toho, ale to by zase asi znamenalo dopravit se tam autem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Ja jsem prave vylozene chtela posedet popit pokecat a tak ... ne sraz Ale uplne spatny napad to neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Klidně se srazím, a protože já na pivo moc nejsem, tak klidně dorazím autem. Jen se trefit do volného termínu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 na pivko taky klidně v Praze zajdu(bez auta) ...nejlepe nekde v centru a ve vhodnem termínu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Klidne i na kafe ja na tom pivu zase tak netrvam Termin si reknete vy ja mam po praci cas kdykoliv ale vzhledem k tomu ze makam utery - sobota od 10 - 19 hod tak spis nekdy k veceru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 taky jsem pro,ale mám toho v poslední době až nad hlavu-škola.Ale nějak se to zařídí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Tak co predbezne v sobotu 24. 1.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 no 24.1 jsem přes den v práci, ale večer by se dalo něco zpáchat. jde o to kde, sockou(MHD) přes celou Prahu nepojedu, ale nekam do centra klidně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Ja budu taky min. do 4 v praci takze driv jak kolem 7 urcite nee. A ze ktere casti Phy jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Ja jsem Praha 4-Lhotka, Modřany...ale na pivo do hospy bych klidně dorazil někam do centra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Tak navrhněte nějaou hospu.Co třeba Rustika na Václaváku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 jsem pro každej návrh, tu Rustiku neznám, ale rád poznám...mě se zamlouvá Rumpál na rohu Nevrátilova-Školská 3min chůze od McDonalda ve Vodičkový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Vyber hospody necham na vas pac tu zadnou neznam skoro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Já myslím,že nějakou pěknou určitě vybereme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 podle místa a času bych doprazil, domluvte se vy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 OKi, počítám s tím cca do 17.10-15 jsem ve středu tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Vyber hospody necham na vas pac tu zadnou neznam skoro No jo, Moravačka v Práglu se nezapře !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Ja myslim ze na tom Vaclavaku toe znacka IDEAL coz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 No jo, Moravačka v Práglu se nezapře !!! Jsem byla zatim vsehovsudy ve 3 tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Jsem byla zatim vsehovsudy ve 3 tady málo piješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 jj, Vaclavak Ujde no:) uvidíme na čem se dohodneme, zatím už víme že to bude 24.1.2009 ve večerních hodinách... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Jsem byla zatim vsehovsudy ve 3 tady Nějak se začít musí, né !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Václavák bych bral, autem zaparkovat v Opletalce (je to tam zadarmo) a na náměstí pěšky za 3 minutky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.