Ozi Toretto Vloženo 29. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2010 jj, byla to naprosta komedie, dneska jsem jezdil s kolegovym Jeepem a byla to pohoda, zimaky a drapaky, to projelo vsechno jeste jsem vytovahol dve auta ze skarpy, ktere jsem cestou potkal a cestou domu, kdyz jsem dal auto do garaze tak slysim ty duchodce co priklouzali na letnich gumach jak si stezuji ze cestari to nezvladli dneska sem mel fakt dobrej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 29. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2010 Také si užívám sněhu unás asi 15 cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 tak kdy a kde?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 2. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2010 já tam byl včera dopolko nahoďte termín a já ufidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 2. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2010 Souhlasim ... nahodte nekdo termin ... nejak rozumne i časově ... ať to i nepepíci stihnou dojet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 3. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2010 Pokud by mi to vyšlo časově, tak bych se přijel taky podívvat. Ale taky uvidíme dle počasí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 Tak jak to vidíte...? Aby se nejelo už na letních, než se to tady domluví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 tak kdy a kde?? tak Stando třeba 10.12. kolem 22:nula nula ....herečka ma firemní party v Lucerně tak až pro ní pojedu vyjel bych klidně trochu dřív,teda jestli už nebudete všichni po večerce .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 raca: v pátek 10.12. bych okolo 22:00 i mohl:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 ahoj luky ... tak tě chytam za slovo.... co nejdřiv zjistim jak to ta moje paní domací přesně má a hodim sem info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 jee, to je blbe, patek desateho nemuzu, v sobotu v osm rano musim do skoly a cekaj me dva zapocty tak asi na to abych nekam jel nebude moc chut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 tak Stando třeba 10.12. kolem 22:nula nula ....herečka ma firemní party v Lucerně tak až pro ní pojedu vyjel bych klidně trochu dřív,teda jestli už nebudete všichni po večerce .... Jindro nic neslibuji,ale zkus zjistit info a uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 Ahoj stando info je zatim takovy že herečka tam jede někdy kolem páty busem a já pro ni mam jet.....co řikala tak tam jede hlavně a jenom kvuli Nightwork(což nechapu :-)))) ) a že až dohrajou tak by jela domu.bohužel přesnej termin kdy budou hrát a jak dlouho se dozví nejspíš až na místě,ale co sem se s ní bavil tak když pro ní v pulnoci přijedu tak by to mohlo byt akorát....proto sem navrh těch 22:00....jen je na Vás kdyžtak navrhnout nějakej plac pro mě jako mimopražáka idealní něco ze směru od ruzyně nebo a to by bylo asi nejlepší něco kolem centra at to pak k ty lucerně nemam daleko....nějakej parking u mekače nebo tak něco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 7. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2010 tak pro mě to je všechno špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 7. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2010 Tak 10.12. ve 22 hodin by mi to vyhovovalo, ale záleží hlavně na počasí. Taky by mi vyhovovalo někde poblíž centru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2010 tak pro mě to je všechno špatně pro tebe uděláme nějakej dřv, neboj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 8. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2010 A je nějaké parkoviště otevřeno ve 22:00 ... možná bych přijel ale nechce se mi stát venku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2010 já ti ani nevím, ale obávám se, že asi ne.možná Tesco Letňany, tam jsou nonstop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2010 myslim ze i Andel - respektive nakupni centrum novy smichov je nonstop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 9. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 Myslim, že v Park Hostivař je parkoviště taky nonstop, ale 100% to není. Musel bych se mrknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 9. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 s večerním časem okolo 22.00 počítám....ted jen vymyslet to místo pod střechou........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 Já sem(vzhledem k mým dalším plánům a taky,že jako vesničan jezdění po celý Praze zrovna nemusim) pro Nový Smíchov co sem koukal na jejich web tak na parkoviště pouštěj do 24:00. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 9. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 raca: za mě nový smíchov může být:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 ok luky.... .....a jak jsou na tom ostatní???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 9. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 I když to mám přes celou Prahu, Nový Smíchov mi nevadí, protože celou cestu pojedu jen po okruhu. Takže pokud nebude nějak extrémně špatné počasí, dorazim... Jen dejte vědět, kde v podzemních garážích... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.