Anthoan Vloženo 26. leden 2011 Sdílet Vloženo 26. leden 2011 Tak jak to vidíte zítra? Já bych se jel někam provětrat, tak pokud by se někdo přidal. Navrhoval bych asi Letňany. Nebo máte někdo jiný nápad...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban84 Vloženo 27. leden 2011 Sdílet Vloženo 27. leden 2011 Já jsem pro.Letňany jsou dobrý...Určitě dorazim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 27. leden 2011 Sdílet Vloženo 27. leden 2011 Tak to vypadá, že nám tam bude pěkně smutno... :'> Ale i tak dorazim... POčasí na zítra vypadá celkem obstojně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roomwagen Vloženo 27. leden 2011 Sdílet Vloženo 27. leden 2011 Jsem pro a v kolik to vydíte klucí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban84 Vloženo 27. leden 2011 Sdílet Vloženo 27. leden 2011 Jestli nás nepojede moc,tak se pár místeček určitě najde,takže nemusíme až tak pozdě...Dáme to teda na parkovišti pod Kikou v Letňanech??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 27. leden 2011 Sdílet Vloženo 27. leden 2011 Pokud nikdo nenavrhne nic jiného, tak v Letňanech pod Kikou. To parkoviště ale moc dobře neznám, tak dejte nějaký bod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban84 Vloženo 27. leden 2011 Sdílet Vloženo 27. leden 2011 U Kiky je kruháč a z něj vjezd do parkoviště. Sjedeš takovej malej kopeček a pak pojedeš pořád rovně.Když dojedeš skoro nakonec po pravý straně bejvá vždycky místo. Tam bych to dal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 27. leden 2011 Sdílet Vloženo 27. leden 2011 ja jsem bohuzel na vikend mimo a nemuzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 28. leden 2011 Sdílet Vloženo 28. leden 2011 Ok. Tak tam. Viděl bych to na p§l devátou, co Vy na to? Abych stíhal domů z práce a dát si aspoň něco málo k jídlu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban84 Vloženo 28. leden 2011 Sdílet Vloženo 28. leden 2011 Budu tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 28. leden 2011 Sdílet Vloženo 28. leden 2011 Taky tam budu. Někdo další...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 3. Únor 2011 Sdílet Vloženo 3. Únor 2011 Co takhle příští týden dát další srázek někde v Praze? Počasí by mělo být celkem v pohodě. Kdo by v pátek dorazil...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban84 Vloženo 3. Únor 2011 Sdílet Vloženo 3. Únor 2011 Já jsem připravenej přijet kdykoli kamkoli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 3. Únor 2011 Sdílet Vloženo 3. Únor 2011 S Tebou sem už počítal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 4. Únor 2011 Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 Příští týden bych taky možná dorazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 4. Únor 2011 Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 Bylo by to super. Rád omrknu tvýho mazlika, pokud s nim tedy dorazíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 7. Únor 2011 Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 No na tydle srazy většinou jezdím tím co je zrovna po ruce ale tak můžu někdy vzít svoje autí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brabi_RS Vloženo 9. Únor 2011 Sdílet Vloženo 9. Únor 2011 i já bych asi dorazil se mrknout ... sice auto ještě nemám dodělaný a poskládaný, ale pojízdný je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 10. Únor 2011 Sdílet Vloženo 10. Únor 2011 No tak by nás bylo alespoň trochu více... Počasí vypadá taky celkem dobře na zítra, tak bysme tam nemuseli ani zmrznout... Já tedy účast potvrzuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 10. Únor 2011 Sdílet Vloženo 10. Únor 2011 (editace) Kdy a kde?? Editováno: 10. Únor 2011, autor: piskot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 10. Únor 2011 Sdílet Vloženo 10. Únor 2011 No pátek se mi zrovna moc nehodí ... ale nějak by to asi šlo. Ale nechce se mi nikam moc do Centra. Nejlepší by byl Černý most. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brabi_RS Vloženo 10. Únor 2011 Sdílet Vloženo 10. Únor 2011 to pro mě neni problém ...černý most mi vyhovuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 10. Únor 2011 Sdílet Vloženo 10. Únor 2011 Tak Černý Most pro mě ideál... Ani bych nemusel autem, protože mám nákupko 5 minut od baráku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 10. Únor 2011 Sdílet Vloženo 10. Únor 2011 Tak co takhle zítra ve 20:30 u zábavního centra Černý Most v podzemních garážích úplně dole...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brabi_RS Vloženo 10. Únor 2011 Sdílet Vloženo 10. Únor 2011 vyhovuje ... zítra to ještě domluvim s bobanem a ten snad taky dorazí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.